Helmut Madsen

Helmut Madsen

Lidt om Helmut

Helmut og Bente Madsen havde debut i autocamper i 1997, hvor vi lejede en autocamper i Koblenz. Vi ville ned og følge Tour de France efter Bjarne Riis’ sejr i 1996.
I 2002 havde vi købt vi en Dethleff campingvogn hos den lokale forhandler i Strøby Egede, hvor vi boede. Den kørte vi i indtil 2007. Vi havde mange gode turer i Danmark og til Tyskland og Frankrig.
I 2008 lejede vi en autocamper. Vi ville på tur i Sverige. En del af lejeaftalen var, at vi kunne få refunderet lejen, ved køb af en autocamper ved hjemkomst. Vi købte derfor vores første autocamper i august 2008 Det var en italiensk CI, model Riviera 55.
I 2010 var jeg forbi vores forhandler for at få skiftet en forlygtepære og få lavet gastest. De havde stående to spritnye Dethleff fuldintegrerede. Vi fik et godt tilbud på vores og et godt tilbud på en ny Dethleff. Så der blev handlet.
I 2020 skiftede vi igen. Tonny Jørgensen, der ejer TJ Camping i Hedensted var med i ACR bestyrelsen og en del bestyrelsesmøder blev holdt hos Tonny. Der forelskede min kone sig i en Pössl autocamper van 6,4 m. Så vi har downsized.
Helt tilbage til vores første autocamper har vi holdt meget af at køre i Frankrig. Jeg tror, at det primært er den gode vin og den gode mad der trækker.
Herudover har Tour de France haft indflydelse på vores / mit køremønster. Det har en del gange været sådan, at jeg er kørt afsted til bjergetaperne (de store bjerge) i Alperne og/eller Pyrenæerne. Når så Tour de France er slut, så har min kone Bente taget ferie og er fløjet til nærmeste lufthavn, hvor jeg har ventet,  derefter har vi kunnet holde tre ugers ferie sammen. Nu er Bente gået på pension, så nu er der basis for lidt længere turer.
Som mange ved har jeg i mere end tredive år været beskæftige i fagbevægelsen. Jeg var i en længere periode øverste embedsmand på lønmodtagerside i forhandlingerne om generelle aftaler med Finansministeriet.
Det har betydet en vifte af forhandlingskompetencer. Kompetencer jeg har kunnet bruge i forhandlinger i forskellige ministerier og et antal kommuner.

FLERE ARTIKLER

God nyhed for danske autocampister

Den gode nyhed for de danske autocampister er, at DCU tilslutter sig AutoCamperRådet, som dermed styrkes. Autocamperferie er i rivende udvikling, og...

ACR bidrager med input til udviklingsplan for Vestkystturisme

Dansk Kyst & Natur Turisme satser på, via et partnerskab for Vestkystturisme, at gøre Vestkysten til en af Nordeuropas mest attraktive kystferiedestinationer.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen gæstede Ferie for Alle i selskab med...

Ferie for Alle 2019 åbnede 22.-24. februar vinduerne til den store verden og et væld af spændende udstyr og rejsedestinationer. Messen, der bød på...

Skatteministeren har lyttet til AutoCamperRådets argumenter i sagen om registreringsafgiften- brændstofforbrugsafgiftloven...

AutoCamperRådet er høringsberettiget i den politiske debat. Den opgave forpligter - og man skal virkelig holde fast på pennen, når det drejer...

Artikler

Autocampere skal øge turismen i Danmark.

Det er ambitionen, at Danmark i 2025 har en tredjedel flere turister, svarende til 17 mio. flere overnatninger end i 2015, og at turismeomsætningen...

Hårde ord bliver til konstruktiv dialog

Efter at have været i clinch går AutoCamperRådet og Campingoutdoor Danmark nu i dialog for at styrke campingpladsernes rammevilkår og autocamperturisternes forhold.