Helmut Madsen

Helmut Madsen

Lidt om Helmut

Helmut og Bente Madsen havde debut i autocamper i 1997, hvor vi lejede en autocamper i Koblenz. Vi ville ned og følge Tour de France efter Bjarne Riis’ sejr i 1996.
I 2002 havde vi købt vi en Dethleff campingvogn hos den lokale forhandler i Strøby Egede, hvor vi boede. Den kørte vi i indtil 2007. Vi havde mange gode turer i Danmark og til Tyskland og Frankrig.
I 2008 lejede vi en autocamper. Vi ville på tur i Sverige. En del af lejeaftalen var, at vi kunne få refunderet lejen, ved køb af en autocamper ved hjemkomst. Vi købte derfor vores første autocamper i august 2008 Det var en italiensk CI, model Riviera 55.
I 2010 var jeg forbi vores forhandler for at få skiftet en forlygtepære og få lavet gastest. De havde stående to spritnye Dethleff fuldintegrerede. Vi fik et godt tilbud på vores og et godt tilbud på en ny Dethleff. Så der blev handlet.
I 2020 skiftede vi igen. Tonny Jørgensen, der ejer TJ Camping i Hedensted var med i ACR bestyrelsen og en del bestyrelsesmøder blev holdt hos Tonny. Der forelskede min kone sig i en Pössl autocamper van 6,4 m. Så vi har downsized.
Helt tilbage til vores første autocamper har vi holdt meget af at køre i Frankrig. Jeg tror, at det primært er den gode vin og den gode mad der trækker.
Herudover har Tour de France haft indflydelse på vores / mit køremønster. Det har en del gange været sådan, at jeg er kørt afsted til bjergetaperne (de store bjerge) i Alperne og/eller Pyrenæerne. Når så Tour de France er slut, så har min kone Bente taget ferie og er fløjet til nærmeste lufthavn, hvor jeg har ventet,  derefter har vi kunnet holde tre ugers ferie sammen. Nu er Bente gået på pension, så nu er der basis for lidt længere turer.
Som mange ved har jeg i mere end tredive år været beskæftige i fagbevægelsen. Jeg var i en længere periode øverste embedsmand på lønmodtagerside i forhandlingerne om generelle aftaler med Finansministeriet.
Det har betydet en vifte af forhandlingskompetencer. Kompetencer jeg har kunnet bruge i forhandlinger i forskellige ministerier og et antal kommuner.

FLERE ARTIKLER

Ny autocamperplads på Lolland – par med stort kendskab til autocamperbrugeres...

John og Birgithe købte for nylig den tidligere Bandholm Camping af Lolland Kommune. Parret ejer i forvejen Kragenæs Marina Lystcamp, og de har et...

Det er omgivelserne, der trækker

Omgivelserne skal være attraktive, og de basale faciliteter skal være i orden. Sådan kan den perfekte overnatningsplads for autocampere helt kortfattet defineres. Autocamper-turister er imidlertid...

Generalforsamling 2023

2022 har været et udfordrende, men også spændende og et aktiv år for AutoCamperRådet.Udfordrende fordi sommeren var præget af avisskriverier om uhensigtsmæssig...

Autocamperguiden – planlægning af autocamperturen

Autocamperguiden udgives af Dansk Autocamper Forening. Guiden er en fortegnelse over steder i Danmark, hvor du kan overnatte i din autocamper. Autocamperguiden giver dig en...

Artikler

I Varde Kommune skal autocampere væk fra parkeringspladserne om natten.

Varde Kommune reagere voldsomt på ændringer fra Transportministeriet, der vedrøre autocamper overnatning på parkeringspladser. Varde kommune lavede i 2014 en fælles parkeringsbekendtgørelse med Esbjerg...

Tyske miljøzoner justeres

I Tyskland har miljømyndighederne besluttet at ophæve nogle miljøzoner og at stramme andre miljøzoner. I fx München strammes kravene fra den 1....