Hjem Nyheder AutoCamperRådet informerer

AutoCamperRådet informerer

2434

DACF indmeldt i AutoCamperRådet

Dansk AutoCamper Forening har Onsdag den 14 Juni 2017 meldt sig ind i AutoCamperRådet. ACR håber på et godt og frugtbart samarbejde til glæde og gavn for alle Autocamper turister, hvad enten man er medlem af en autocamperforening eller ej, og for autocamper turismen fra både indland og udland. Vi informerer igen, når vi er konstitueret.

Strategimøde med Vejle Kommune

AutoCamperRådet deltog den 15. juni 2017 i et møde, arrangeret af Teknik og Miljø i Vejle Kommune. På mødet deltog repræsentanter fra Projektudviklingen, Anlæg og Infrastruktur, Park og drift og Plan Teknik og Miljø og John Ipsen, ACR. Formålet med mødet var at lave et strategi oplæg for autocampere i Vejle Kommune, og få overblik over spørgsmål til projektet. At sikre at Vejle Kommune skaber plads til og får andel i autocamper turismen. Strategien arbejder i 3 niveauer. Niv 1 – autocamperplads med det hele, Niv 2 – plads med nogen faciliteter i omegnen. Niv 3 – Offentlige arealer med gratis parkering på rastepladser og i byen for en hurtig overnatning. Der udarbejdes en Strategiplan for at kunne komme videre og få bla. økonomi på plads.