I juni 2017 lancerede AutoCamperRådet en ny hjemmeside. Og siden da er det gået rigtigt stærkt. I 2018 har siden haft mere end 28.000 besøgende. Det kan vi kun være stolte af. En anden ting, som vi er stolte af, er alle de mange resultater, som AutoCamperRådet allerede har opnået og ikke mindst alle de tiltag, som vi stadig arbejder på.

Formålet med AutoCamperRådet er at fremme autocamperturismen i Danmark, og vi arbejder derfor på frivillig basis på både de politiske fronter men også det praktiske niveau, når det gælder påvirkning af politiske beslutninger, oprettelse af autocamperpladser og meget mere, som kan være med til at gøre Danmark til et attraktivt land for det hastigt voksende segment, der kører autocampere – både danskere og udenlandske turister.

Hvis du vil være med til at støtte op om AutoCamperRådets store arbejde, kan du støtte os både ved at tage del i arbejdet og ikke mindst ved at bidrage med økonomisk støtte. Du kan nemlig købe banner-reklamer på AutoCamperRådets hjemmeside, som i skrivende stund har mere end 15.000 besøgende pr. måned. Din banner-reklame vil blive set af det hastigt voksende antal brugere af vores hjemmeside.

Din reklame skal på en eller anden måde være relateret til brugen af autocampere, eller autocamperlivet. Du slår altså to fluer med ét smæk, når du køber en banner-reklame på AutoCamperRådets hjemmeside. Du bliver synlig – og du støtter AutoCamperRådets arbejde.

Vi har gjort det nemt, du kan allerede nu afgive din bestilling. Herunder finder du beskrivelse samt eksempel på bannere, og nederst finder du bestillingsformularen.

Banner-reklame 1
Indgår i blok placeret øverst på hver side.  Banner-blokken skifter med 6 sekunders tidsinterval. Bannerstørrelsen er 728x90px. Sammen med 1 års banner-reklame 1 gives der mulighed for 4 årlige nyhedsbreve på AutoCamperRaadet.dk. Pris 6.000,00 kr. ekskl. moms. Se eksempel herunder.

 

Banner-reklame 2
Indgår i blok placeret i højre side på hver side. Bannerblokken skifter med 4 sekunders tidsinterval. Bannerstørrelsen er 300x250px. Sammen med 1 års banner-reklame 2 gives der mulighed for 3 årlige nyhedsbreve på AutoCamperRaadet.dk. Pris kr. 2.500,00 kr. ekskl. moms. Se eksempel herunder.


Design/opsætning
Priserne er incl. design og opsætning af dit banner, ønsker du selv at stå for den del, da skal vi blot modtage din banner-reklame i PNG format.

Opnå ekstra rabat
Tegner du dine banner-reklamer for 3 år, da opnår du en yderligere rabat på 10% som godtgøres det 3. år.

Bestil dit banner ved at udfylde formularen herunder:

Banner_reklamer_bestillingsformular
Indtast dit firmanavn
Indtast din firmaadresse
Indtast dit postnummer og bynavn
(Indtast kontaktperson i firmaet)
Indtast tlfnr til kontaktperson - gerne mobilnr
Indtast E-mail adresse
Vælg hvilken banner-reklame du ønsker at bestille