stellplads, autocamperplads, vardehavet

5 måneders hårdt arbejde har nu båret frugt – og Stellplatz Vadehav/Vadehavs Camping er nu klar til at modtage gæster

Pladsen har undergået en forandring, der tilgodeser autocamperturisten, der prioriterer frihed og natur. Pladsen fungerer efter selvbetjeningsprincippet, så den er et perfekt udgangspunkt for at at opleve Vadehavet.

Ejerne bag pladsen har fremtidsplaner om samarbejde med lokale aktører. Der arbejdes blandt andet på at etablere guidede ture til et af områdets enestående naturfænomener, sort sol. Pladsen ligger 100 meter fra det fantastiske Vadehav/Nationalparken. Adressen er: Emmerlev Klev 1, 6280 Højer.

Besøg autocamperpladsen i påsken

Står du og mangler et udflugtsmål i påskedagene, så kan det varmt anbefales at aflægge den nye Stellplatz Vadehav/Vadehavs Camping et besøg. Pladsen fremstår topmoderne med i alt 61 autocamperpladser, og med lidt held er det nysåede græs vokset op lidt senere på foråret. Hver plads har sin egen strømstander, og der er etableret hele 2 servicepladser, hvor der kan tømmes gråvand, toilet samt få frisk vand fyldt på autocamperen. Der er endvidere bygget et opholdsrum, en overdækket terrasse og et velkomstrum. Selvbetjeningen finder du i velkomstrummet.

UNESCO`s Verdensarvsliste

Stellplatz Vadehav/Vadehavs Camping er også et godt valg, hvis du skal have børn eller måske børnebørn med på en autocampertur. På pladsen findes der en fantastisk legeplads. Vadehavet er og bliver et af de helt store naturområder i Danmark, og med autocamperpladsen som udgangspunkt kan du få en uforglemmelig natur helt ind under huden. Er du til cykelture, løbe eller gåture – så er der et meget veludbygget stisystem lige udenfor pladsen.

Vadehavet er et af verdens største tidevandsområder. Området er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, og det er nu i selskab med kendte steder som Grand Canyon i USA samt pyramiderne i Egypten.