Hjem Nyheder Forslag til ændring af krav om 4 sovepladser i campingbiler/autocampere

Forslag til ændring af krav om 4 sovepladser i campingbiler/autocampere

4628

AutoCamperRådet har atter indsendt forslag til lovændring. Ud over dette ændringsforslag, har ACR pt. sager i Folketinget, der vedrøre ændringer til Campingreglementet, Autocamper afgift, sæsonnummerplader og nu forslag til ændring af kravet til 4 sovepladser. Alle forslag lever endnu ?

AutoCamperRådet har idag rettet henvendelse til Skatteminister Karsten Lauritzen og Skatteudvalget, med henblik på at få ændret kravet om 4 egentlige sovepladser i autocampere. Derved er det meningen at autocampere skal kunne erhverves med færre sovepladser, uden at det går ud over afgiftberigtigelsen på den nuværende afgift på 60%.

Dette kan ikke lade sig gøre idag. Desuden skal ejere af autocampere køre rundt med en masse unødvendig vægt og sager der fylder en del i autocampere, udelukkende for at tilfredsstille SKAT´s regler efter en gammeldags lovgivning.

Vi tror der er en god mulighed for at dette kan ændres, således at også autocampere der idag ikke er velkommen i Danmark til afgift som andre rigtige autocampere, kan ses på de danske landeveje.

AutoCamperRådet ser frem til at kunne informerer nærmere om sagen, når der foreligger nyt i sagen.

Klausul 227 – Campingbiler, siger at: Køretøjet skal være konstrueret og indrettet til ophold og beboelse. Totalvægt på køretøjet skal være mindst 2 t, og skal være indrettet med adgang til opredning af egentlige sovepladser for mindst 4 personer ( størrelse mindst 50 cm x 180 cm )

God dag til jer alle?
AutoCamperRådet