Erwin Thorius

erwin thorius

Erwin Thorius

Lidt om Erwin

Erwin Thorius er født 1955 i Haderslev og nu bosiddende i Haslev. Erwin blev gift med Ann i 1977 og sammen har de 3 voksne børn.

Ann og Erwin har i mange år været ivrige campister, i 2018 solgte de deres 4 længede gård med bindingsværk og stråtag, solgte campingvognen og købte i juni 2019 en autocamper og det har de ikke fortrudt.

Erwin har altid elsket at have bolde i luften, over 40 år som sælger/distriktschef og salgschef i dagligvarebranchen, de sidste år så som turistbuschauffør med oplevelser i mange af Europas lande.

Erwin har været bestyrelsesmedlem i skolebestyrelse, skytteforeningsbestyrelse, formand for V. lokalforening og Amtsbestyrelse, var med til at starte Landsforeningen Naboer til Vindmøller og en del år formand og derigennem på besøg for at hjælpe andre lande lige fra Norge til Sydkorea, domsmand i Ø. Landsret i 3 perioder. I flere af de betroede poster har der været foretræde for de politiske udvalg.

Erwin er stoppet i det civile arbejde og vil gerne yde en indsats for Autocampere i Danmark og selvfølgelig videre ud i EU.

Erwin er valgt til AutoCamperRådet af Dansk AutoCamper Forening.

FLERE ARTIKLER

Ny autocamperplads indviet – Bork Havn

Hvordan åbner man egentlig en ny autocamperplads? Dét har de spekuleret lidt over i Ringkøbing-Skjern Kommunes Kultur, Natur og...

Derfor har DCU sagt ja til at være med i AutoCamperRådet

DCU vil gerne være en forening for alle medlemmer som bruger camperer i naturen. Og det hvad enten...

Pas på – nye højere bødetakster på vej i Norge

Hos vores norske broderfolk – Bobilverden.no finder vi en artikel, som omhandler forventede nye bødetakster for færdselsforseelser i Norge.

Vadehavscamping i Højer får total “make over”

Foråret begynder så småt at kunne skimtes i horisonten, og det er jo ikke så ringe endda. Foråret byder på en nyhed i særklasse...

Artikler

Ny autocamperplads ved Vadehavet

AutoCamperRådet kan nu med glæde berette om en ny mulighed for autocampere, som er på vej ved Vadehavet. Det er den kendte Vadehavs Camping,...

Cirkulæreskrivelse om kontrol med køretøjers akseltryk og totalvægt

Jævnligt er der debat omkring vægtgrænser og politiets kontrol heraf. Tilbage i 2014, blev cirkulæreskrivelsen herom revideret, og angiver nedenfor de danske...