I denne uge starter en af verdens største campingmesser i Düsseldorf. Caravan Salon 2018 åbner dørene for publikum lørdag den 25. august. Allerede den 24. august er der en særlig udstillerdag. Denne dag er forbeholdt udstillere, som kan invitere forretningsforbindelser/kunder. Kontakt din forhandler, hvis du ønsker adgang denne dag.

I Düsseldorf kan du blandt andet opleve det største udvalg af autocampere samlet på ét sted. Stort set alle mærker udstiller deres autocampere på denne messe, og det er stedet, hvor du kan se stort set alle de forskellige mærkers modeller.

Udover det største udvalg af autocampere kan du også opleve en af verdens største autocamperpladser. Parkeringspladserne ved Messehallerne bliver i dagene fra 25. august til 2. september omdannet til autocamperplads. Der er mulighed for toilet tømning, tømning af gråvand samt påfyldning af vand. Der er plads til ikke mindre end 3.500 autocampere. De fleste af pladserne ligger tæt på messehallerne.

Skulle du beslutte at køre derned, kan det anbefales at bestille plads, idet en del af messeperioden plejer at være helt udsolgt, og det ville jo være ærgerligt at køre hele vejen herned, hvis det ikke er muligt at få plads ved messehallerne. Det kan i øvrigt oplyses, at det hele er meget velorganiseret, når det kommer til transport, idet der er gratis shuttlebusser til og fra messehallerne, og de kan benyttes ud til de fjernere liggende p-pladser, ind til byen, ud til lufthavnen, og hvor man ellers gerne vil hen. Der er desuden en skøn gå/cykelrute langs med Rhinen ind til Altstadt, som også er et besøg værd. Her finder du mange hyggelige restauranter, lokale bryggerier, smukke bygninger og meget mere.

Mød AutoCamperRådet på messen
AutoCamperRådet deltager på Caravan Salon 2018 med 2 repræsentanter fra bestyrelsen. Vi har dog ikke nogen stand på messen, men har enkelte mødeaftaler på Caravan Salon. Besøger du messen, og ønsker at møde en repræsentant fra AutoCamperRådet i Düsseldorf, så er du meget velkommen til at aftale møde på forhånd.

Udfyld blot formularen herunder, så kontakter vi dig for aftale.

Links:
Book plads på autocamperpladsen
Caravan Salon 2018 hjemmeside

Udfyld formularen hvis du ønsker at aftale møde i Düsseldorf:

Mød AutoCamperRådet på Caravan Salon 2018
Indtast dit fulde navn
Indtast vejnavn og husnummer
Indtast postnummer og bynavn
Indtast mobil eller andet telefonnummer
Indtast din E.mail adresse