autocamperens dag

Igennem flere år har Dansk Autocamper Forening afholdt ”Autocamperens Dag” den 3. weekend i august. Arrangementerne foregår i Århus, Brædstrup, Vejen, Blokhus, Ringsted og Hundested.

Ved hvert arrangement vil der være repræsenteret 8-10 autocampere i alle størrelser. Autocamperens dag er ikke en salgsmesse, men ideen er at interesserede besøgende kan stille spørgsmål om autocamperlivet.

Flere får opfyldt drømmen om en autocamper

For få år siden var drømmen om en autocamper noget, der ofte forblev en drøm. Men de senere år har stadig flere danskere fået ønsket om at holde ferie i egen autocamper opfyldt.

Mød erfarne autocampister på autocamperens dag

Derfor afholdes Autocamperens dag den 3. lørdag i august hvert år. Besøgende vil i den forbindelse kunne aflægge de ”udstillede” vogne et besøg og tale med erfarne autocampister, der velvilligt besvarer alle spørgsmål og med voksende begejstring fortæller om deres ture og ferier i autocampere.

Se flere typer af autocampere

I år deltager et bredt spekter af vogntyper: Cityvan, vogn med enkeltsenge, vogn med dobbeltseng, køjevogn, alkovemodel. Ligeledes tilstræbes det at fremvise både nyere samt ældre vogne. Det er vigtigt at påpege, at autocamper-ferie ikke kun er for de velhavende. Med den nylige afgiftsnedsættelse kan alle nu være med.

Det kan være svært at tage springet ud i autocamper-livet, og derfor stiller en række erfarne autocampister deres viden til rådighed på de planlagte arrangementer.

Få afklaret mange spørgsmål

Mange vil vide noget om økonomi: anskaffelsessum, grøn ejerafgift, forsikring, brændstofforbrug o.s.v. Andre er mere interesserede i selve ferieformen med den trange plads, parkeringsmuligheder og overnatningssteder, og så er der selvfølgelig de tekniske spørgsmål om motorstørrelser, solceller, gasinstallationer og varmekilder.

Hvis der er folk i omgangskredsen, der mangler det sidste ”spark”, så fortæl dem om Autocamperens dag. Der er garanteret et arrangement lige i nærheden. Alle arrangementer løber af stablen mellem kl. 10.00 – 16.00.Links:

Dansk AutoCamper Forening
Meld dig ind i Dansk AutoCamper Forening

Arrangør:
Mogens Jensen (DACF medlem 3207)
Jette Jensen (DACF medlem 5355)
Skriv/kontakt til arrangør