holme aa camping, autocamperplads

Marianne og Ove driver i forvejen Holme Å Camping, og de skal står for driften af den kommende autocamperplads – de har i forvejen stor erfaring med at drive campingplads. Deres plads har allerede faciliteter til autocampere i dag, men de vil gerne gøre endnu mere for autocamperne.

AutoCamperRådet til møde om nye autocamperplads

AutoCamperRådet har holdt de første samtaler med Marianne og Ove om den nye autocamperplads, og vi er således klar til at støtte og vejlede i den kommende etableringsproces.

Autocamperplads med unik placering

Autocamperpladsen er planlagt til at skulle etableres i umiddelbar nærhed af deres campingplads, på et område der i forvejen er udlagt som et rekreativt område. Placeringen er unik. Den ligger i udkanten af Hovborg by og midt mellem 3 store frit tilgængelige plantager bl.a. Danmarks største dyrehave, Klelund Dyrehave, som er for alle naturelskere. Her kan du opleve en spændende dyrehave med en varieret natur, og som et kuriosum skal det nævnes, at der primo april 2016 blev udsat 12 vildsvin i en mindre indhegning (8 ha) midt i dyrehaven – denne flok har i dag en anseelig størrelse.

Autocamperplads tæt ved å og fiskesø

Holme Å, som løber helt tæt på den kommende autocamperplads, er en ca. 40 km lang å. Den er et tilløb til Varde Å, og her er der fine fiskemuligheder, ligesom Hovborg fiskesø ligger ved hovedgaden midt i Hovborg 500m fra autocamperpladsen.

Politisk opbakning til ny autocamperplads

Ønsket om at etablere en plads i Hovborg udspringer af et lokalt initiativ, hvor lokalrådet har bedt om at få en autocamperplads. Vejen kommune, der bl.a. stiller området til rådighed, er ligeledes indover projektet, så der skulle således ikke være nogen politiske hindringer i vejen for projektet.

AutoCamperRådet informerer om indretning af autocamperplads

Marianne fra Holme Å Camping

AutoCamperRådet har i forbindelse med mødet informeret omkring Autocamperturisters prioriteringer med hensyn til faciliteter på en autocamperplads, omkring indretning af en autocamperplads og ikke mindst omkring det bevægelsesmønster, der karakteriserer autocamperturister. Endvidere blev der drøftet og diskuteret, hvordan en autocamperplads bedst promoveres under anvendelse af de forskellige platforme og sociale medier. Marianne og Ove står nu overfor den udfordring at vurdere og beslutte, hvordan projektet skal gribes an – og AutoCamperRådet står naturligvis klar til at støtte i det videre forløb.

Autocamperplads tæt på mange populære seværdigheder

Den nye autocamperplads i Hovborg bliver ideel for besøg i hele regionen og med rigtig mange seværdigheder blandt andet LEGOLAND, Lalandia Billund, Givskud Zoo samt Danmarks ældste by Ribe.

AutoCamperRådet ser frem til ny autocamperplads i Hovborg

I AutoCamperRådet er vi rigtig glade for, at det lokale initiativ til en ny autocamperplads – eller stellplatz som mange jo også kalder det – og vi ønsker Marianne og Ove held og lykke med det kommende arbejde med en autocamperplads i Hovborg.