Hjem Nyheder Deltag i verdens længste autocamper konvoj !

Deltag i verdens længste autocamper konvoj !

2814

Arrangørerne af verdensrekord forsøget for den længste autocamper konvoj, har bedt os hjælpe med at udbrede budskabet, der kontrolleres af Guinness World Record.

Den nuværende rekord er fra 2003 og blev sat i Italien med 672 autocampere. Det er en konvoj på mere end 30 km, bestående udelukkende af autocampere.

Bag det nye rekordforsøg står Dieter Goldsmitt, der der indtil salget til Hymer Group, stod bag firmaet af samme navn, med salg af fjedresystemer og optimering af chassiser til autocampere. Som medsponsor ses bla. Dethleffs.

Det nye rekordforsøg sker den 12. august, 2017 i Walldürn im Oldenwald, Tyskland. Rekord forsøget består ikke af stillestående autocampere, men faktisk skal hele konvojen køre en rute, der skal holdes igeng hele tiden før rekordforsøget accepteres.

Du kan deltage, og få en speciel autocamper oplevelse, mod et tilmeldingsgebyr på 30 Euro. Dette beløb er til afholdelse af arrangementet, der kræver en del logistik og overskuddet går ubeskåret til et børnehjem. Alene anmeldelse til rekordforsøget til Guinness World Record koster 10.000 Euro.

Tilmeldingen startede den 1. maj og har til nu fået omkring 230 tilmeldinger. Tilmeldingen af mere end 672 autocampere som rekordforsøget kræver, råber også på overnatningsmuligheder for de mange autocampere i de tre dage dage som hele arrangementet vare.

En sportsflyver lufthavn, landbrug og offentlige arealer skal i de tre dage virke som autocamperplads. Da der ikke er tale om rigtige autocamperpladser, anmoder arrangørerne autocamper deltagerne om at komme med fyldt vandtank, og tømte toilet og spildevandstank. Der arrangeres nødløsninger ifølge arrangørene. Stadtwerke Walldürn vil på bestemte tidspunkter åbne kloakerne for tømning. Benyt ikke naturen til tømning, det kan udløse bøder siger arrangøren.

Lørdag den 12. august 2017 går det løs på strækningen Walldürn-Hainstadt-Hornbach. Konvojen skal kunne holde sig igang uden at holde stille over en strækning på 3,2 km.

Er i flere der ønsker at deltage i dette arrangement, og forventer at køre sammen, skal i være Obs på at der tilmeldes i tre kategorier -Optil 5 meter, fra 5 til 7 meter og fr 7 til 10 meter.

Alle køretøjer bliver fotograferet på målstregen, men vil du ikke aftage billederne bliver de ikke brugt til andre formål, ligesom ved turbåden og vandrutschebanen. Der opstilles festtelt med videre. En unik autocamper oplevelse med Verdensrekord, festligt lag og kontakt til nye autocamperfolk.

Skal Dannebrog veje over den mere end 30 km lange autocamper konvoj, der bliver verdens længste kan du/i tilmelde dig/jer på hjemmesiden ?:

Hjemmeside: http://www.wohnmobilweltrekord-wallduern.de/

Der er oprettet kontakt på facebook: facebook.com/groups/646262438903672/