Ferie for Alle 2019 åbnede 22.-24. februar vinduerne til den store verden og et væld af spændende udstyr og rejsedestinationer. Messen, der bød på 1.131 udstillere med alt fra camping og golf til safari og charterrejser, blev besøgt af 61.319 personer.

– Udstillerne i alle 14 haller har favnet utallige ferieformer, gjort sig umage og lagt mange kræfter i messen. Jeg glæder mig derfor på deres vegne over både besøgsfremgang og meldinger om stor købelyst. Tillykke og en stor tak for indsatsen i de tre dage, hvor det personlige møde og gode handler var i højsædet til glæde og gavn for både besøgende og udstillere, sagde administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen.

Fra Anholt til Caribien med Lars Løkke Rasmussen

Lørdag besøgte statsminister Lars Løkke Rasmussen Ferie for Alle, hvor han blandt andet fik lejlighed til at se nærmere på de mange ferieformer, som danskerne søger. Turen startede i Danmarkshallen, og rundturen bød på besøg hos blandt andet Anholt, Samsø, Færøerne, Caribien og campinghallerne – alt sammen til stor begejstring for statsministeren:

– Det er en fantastisk oplevelse at gå rundt her. Det sprudler jo af liv, sagde statsminister Lars Løkke Rasmussen og fortsatte:

– Jeg var specielt glad for at gå rundt i Danmarkshallen og rejse hele Danmark igennem på en halv times tid. Jeg kunne let have været der længere, for Danmark har utroligt meget at byde på, men det var også sjovt at komme ind og snuse til resten af verden, for lige pludselig står man i Caribien og dufter til cigarer og rom. Det var en rigtig god oplevelse.

Hele verden mødtes til Ferie for Alle

Hvad enten man var på udkig efter en campingplads, golfrejse eller en charterferie, havde man rig mulighed for at finde inspiration på Ferie for Alle. I Udlandshallen var der masser af aktivitet, og her havde 40 rejseentusiaster fra Apollo Rejser hele weekenden travlt med at give de besøgende gode råd og inspiration til deres næste ferie.

– Der har i den grad været travlhed og mange besøgende, og alle vores 40 rejseeksperter har haft gang i den fra morgen til aften. For os er det vigtigt at møde de besøgende face to face hvert år tredje weekend i februar. Ferie for Alle er en af de bedste forbrugermesser, jeg har været med på i hele min karriere. Man bliver virkelig benovet over, at så meget rejseinspiration og så mange oplevelser findes her i MCH Messecenter Herning – både i form af udlandsrejser, som vi lever af, men også danske rejsemål, forskellige ferieformer og turistkontorer fra stort set hele verden, sagde Glenn Bisgaard, kommunikationschef hos Apollo Rejser.

Stor aktivitet i campinghallerne

I de otte campinghaller var der livlig aktivitet hele weekenden. Her kunne de besøgende få rådgivning og inspiration til campingvogne, autocampere, telte med mere. Per Højgaard, der er medlem af messekomiteen samt direktør i Adria Danmark, melder om stor interesse og købelyst blandt de besøgende:

– Hele weekenden har vi haft masser at se til, og interessen for camping har været stor, så vi er meget tilfredse. Der har været flere mennesker forbi, end hvad vi tidligere har oplevet på Ferie for Alle, og fredag oplevede vi rekordsalg på standen i de ti år, jeg har været hos Adria, sagde Per Højgaard og fortsatte:

– Ferie for Alle er vores allerstørste mulighed for at komme i kontakt med rigtig mange kunder på én gang. Det er her, branchen samles, står sammen og viser sammenhold. Ferie for Alle samler alle ferieformer, og vi kommer derfor både i kontakt med eksisterende kunder, men Ferie for Alle er, med så mange tusinde besøgende, også stedet, hvor vi tiltrækker helt nye kunder, som falder for camping som ferieform.

Ferie for Alle er Skandinaviens største feriemesse og afholdes én gang om året i MCH Messecenter Herning. 61.319 besøgende lagde vejen forbi årets messe mod 60.665 sidste år. Ferie for Alle åbner igen dørene 21.-23. februar 2020.

Kai og Jenny Larsen fra Camperfolket har netop udgivet denne stemningsvideo fra Ferie for Alle-messen. Se blandt andet interview med Morten Lægaard, formand for AutoCamperRådet

Credit:
Billede: Lars Møller, MCH
Video: camperfolket.dk

Links:
Ferie for Alle
MCH