Hjem Autocamperplads nyt Norsminde – Igen en havn der byder autocampere velkommen.

Norsminde – Igen en havn der byder autocampere velkommen.

5854

Norsminde Havn har besluttet at autocampere nu må overnatte på havnen. Vi siger tak til Norsminde Havn for en god beslutning.

Norsminde Havn – En perle syd for Århus og 6 km fra Malling med hyggelig havne stemning. Nordsminde lige præcis der hvor land og hav mødes, med gode badestrande på begge sider af havneindsejlingen. Havnen tilbyder nu 8 pladser til autocampere. Norsminde kro og restaurant Fiskehuset ligger i umiddelbar forbindelse med havnen og indkøbsmuligheder ligger inden for 4 km fra havnen. Har du ikke medbragt cykel, kan de lånes på havnen til indkøbsturen.

De 8 autocamperpladser er tilgængelige mellem 15 . april og 1. oktober. Er bommen nede skal man henvende sig i klubhuset eller i ishuset. Prisen for opholde med autocamper er 150 kr incl. bad, toilet og strøm pr. døgn. Der findes ingen tømmemulighed på pladsen.

Der er busforbindelse til Århus centrum (22 km, ca 35 minutter) og til Odder ( 11 km, ca. 15 minutter. Der er afgang fra slusebroen ca. hver time. I Århus har bussen endestation 5 minutters gang fra Strøget, i Odder for enden af byens indkøbsgade.

Adresse:
Norsminde Havn
Gl. Krovej 1
8300 Odder

GPS Koordinater. 56°01’21.7″N – 10°15´46.9″E

Norsminde Havn