Asaa Havn
Der var en gang…..

Alle eventyr starter med ovenstående sætning, og du kan nu være med til at videreføre eventyret. Det hele startede i 1877, hvor et lille udskibningssted på østkysten af Vendsyssel i Brønderslev Kommune blev fundamentet til den nuværende Asaa Havn. Havnen er stille og roligt vokset til en super hyggelig lystbådehavn, hvor en masse lokale godtfolk mødes og nyder havet, havnen, dens faciliteter og samværet med hinanden.

Autocamperplads lige midt i en perle af et kongerige

Den imødekommende og autocampervenlige bestyrelse for Asaa Havn vil gerne byde endnu flere udefrakommende velkommen til deres lille perle af et ”kongerige” på Østkysten, og de har derfor i samarbejde med AutoCamperRådet oprettet autocamperpladser. Pladserne har en skøn beliggenhed med udsigt over lystbådehavnen og Kattegat, og skal vi fortsætte i eventyrets terminologi, så ønsker ”kongerne” af Asaa Havn, at endnu flere ”prinser og prinsesser” besøger havnen. Ligeledes vil de gerne fejre åbningen af de nye autocamperpladser ved at feste i tre dage, som rigtige prinser og prinsesser gør det i eventyrerne. De har derfor ladet invitationer sende ud i hele landet, og vi hjælper dem ad denne vej med at få invitationen ud. Invitationen til at feste i tre dage gælder for alle ”prinser og prinsesser”, der kører autocamper.

Autocamperplads holder tre dages Indvielsesfest

Formanden for Campervenner Finn Knudsen har på vegne af foreningerne, og i samarbejde med Asaa Havn planlagt indvielse af den nye autocamperplads. Du er derfor inviteret til at deltage i den store indvielsesfest for autocampere på Asaa Havn. Festen tager sin begyndelse fredag 21. september, og fortsætter indtil søndag 23. september. Du får 2 overnatninger, fest med buffet og musik lørdag aften, samt kaffe og kage fredag eftermiddag, og rundstykker og kaffe lørdag morgen med i prisen. Alt dette samt hyggeligt samvær og havudsigt får du for bare 250,00 pr. person.

Vi håber, at du vil være med til at gøre dette eventyr til en succes og bakke op om de nye autocamperpladser på Asaa Havn og ikke mindst være med til at fejre indvielsen på behørig vis.

Området omkring Asaa Havn

Området omkring Asaa Havn har meget at byde på, og det samme har selve havnen, som også arbejder på at få etableret endnu flere faciliteter. Du kan læse meget mere om havnen, faciliteterne og området på dette link: Asaa Havn

Læs også AutoCamperRådets artikel om Asaa Havn

Praktiske info og tilmelding:

Adresse: Asaa Havn, Havnegade 50 – 9340 Asaa
Gps: N 57.143902  Ø 10.427407

Pris: kr. 250,00 per person

Betaling: via bank overførsel til reg: 9060 kto: 4572816872
Betaling: via mobilepay: 40262
Tilmeldingsfrist: onsdag den 19. september
(Du er automatisk tilmeldt, når betaling er overført. Husk derfor at påføre navn på deltager/e sammen med betalingen)

Program for weekenden:

Fredag:
kl. 14.00 Indtjekning på Asaa Havn
Kl. 16.00 Gratis kaffe og kage “i den røde hal”
kl. 18.30 Fællesspisning “i den røde hal” (medbring selv mad og drikkevarer)

Lørdag:
kl. 09.00 Gratis kaffe og rundstykker “i den røde hal”
kl. 18.00 Autocamperfest med buffet og underholdning

Menu: Sous vide tilberedt krydderkam, Sous vide tilberedt oksefilet, med flødekartofler, små krydderkartofler, blandet salat, tzatziki og dressing

Musik: Det lokale band Hopeless spiller op til dans

Søndag:
Afrejse efter eget ønske – Tak for besøget og på gensyn