autocampertræf

Nordisk autocampertræf, som i autocamperkredse går under navnet Nordisk Træf, vender tilbage til Nykøbing Mors. Vi er meget beærede over, at bestyrelsen i Nordisk Autocampertræf og Dansk Autocamper Forening har genvalgt Mors, fortæller turistchef Bente Kristensen.

Træffet blev også i 2015 afholdt på øen. Bag arrangementet stod Dansk AutoCamper Forening, Nykøbing Hallen og Morsø Turistbureau. Det blev en kæmpe succes på Mors. Samme hold står bag arrangementet i år, og vi satser selvfølgelig meget på, at succesen gentages.

Deltagerne får mange valgmuligheder på Mors

Morsø Turistbureau har i øvrigt et meget tæt samarbejde med Dansk AutoCamper Forening og har ved dette træf blandt andet ansvaret for at tilbyde de mange gæster oplevelser. Vi synes selv, vi har lavet et bredt og flot program i perioden, hvor der blandt andet tilbydes tur til Jesperhus, Rundvisning på Dansk Skaldyrcenter, Fiske- & Skaldyrbuffet på Café Holmen, Rundvisning hos Gårdbageriet, Romsmagning, Bustur til Nordmors, Sælsafari til Blinderøn, Museumsbesøg mv. Arrangementerne er ikke ”lukkede” , så vi åbner op for, at alle både lokale og andre turister der har lyst til at deltage i arrangementer, er velkomne, når entreen/billetten er betalt.

80 % af gæsterne er fra udlandet

Officielt starter træffet torsdag den 27. juni, men da 80 % af gæsterne kommer fra udlandet, forventer vi, at mange kommer til Mors allerede onsdag den 26. juni. Træfpladsen ved Elsøvej åbner først torsdag den 27. juni, så vi henviser til øvrige stellpladser på øen – f.eks. øens campingpladser og stellpladserne på havnene.

Autocampergæsterne kommer fra Finland, Sverige, Norge og Danmark – faktisk kommer 73 % af samtlige gæster fra Norge, fortæller turistchef Bente Kristensen

Borgmester Hans Ejner Bertelsen byder velkommen

Borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) byder deltagerne velkommen til Nykøbing Mors

Fredag er der officiel åbning af træffet kl. 10.00 ved camperpladsen på Elsøvej – NMC flaghejsning med velkomst ved DACF’s formand Anne Norup, borgmester Hans Ejner Bertelsen og turistchef Bente Kristensen. Efter åbningen er der rig mulighed for at besøge vores mange attraktioner, handle og meget mere. Vi indretter et lille informationskontor i teltet, så gæsterne har let ved at få den information, de skal bruge.

Mors er blevet populært blandt autocamperturister

Morsø Turistbureau har gennem de sidste år arbejdet meget med autocamperturisme, og jeg synes faktisk, vi er kommet rigtig langt. Autocampere var for år tilbage et sjældent syn på Mors, men det er de absolut ikke længere, slutter Bente Kristensen.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
Morsø Turistbureau, turistchef Bente Kristensen, tlf. 97720488 eller 30500488