autocanperplads bandholm
5. juni åbner Bandholms nye autocamperplads, her kan du bogstaveligt holde med hjulene i vandkanten

AutoCamperRådet omtalte det nye initiativ i en artikel på AutoCamperRådets hjemmeside den 27. november 2018. AutoCamperRådet vil gerne ønske et stort tillykke med både initiativet og det færdige resultat. Det er nu meget nemmere og mere attraktivt at besøge Lolland.

Lolland Byder på mange muligheder for aktiviteter både til vands og til lands

Lolland er en perle i Danmark, og byder på en lang række af populære turistattraktioner som f.eks. Knuthenborg safaripark, Lalandia,  og ønsker man sig en tidsrejse 600 år tilbage i tiden er Middelaldercentret et besøg værd.

Ønsker man at være fysisk aktiv under sit ophold på Lolland, så er alt indenfor ganske korte afstande, hvad enten man er til kajak, kano, fiskeri, windsurfing, vandring eller cykelture. Strandene omkring Lolland er også kendt som nogen af de bedste i Danmark, så mulighederne er mangfoldige.

Som AutoCamperRådet omtalte i sidste artikel, så kan pladsen også være udgangspunkt for et populært Ø-hop. Udstyret med et Ø-pas kan man få et godt overblik over de mange forskellige øer der findes omkring Lolland, og således vælge hvad der nu tiltaler ens behov og ønsker.

Fleksibelt og afregning efter forbrug – som de fleste ønsker sig det

På pladsen bliver man afregnet efter forbrug, således er der den største grad af frihed til at vælge og fravælge, sådan som majoriteten af autocamperturister ønsker det. Prisen er sat til kr. 150,00 – el, vand og bad afregnes efter forbrug.

Adressen til den nye plads er:

Bandholm Wohnmobilstellplatz
Strandparken 10,
4941 Bandholm
GPS: N54.839819, E11.479301 – Google maps

AutoCamperRådet ønsker rigtig god vind med den nye plads, og håber på at mange vil vælge vejen til Lolland og besøge den nye plads, og kan dermed nyde godt af den venlige og imødekommende stemning der hersker blandt Lollænderne.