bandholm, autocamperplads
På den nye autocamperplads kommer du til at holde direkte i strandkanten med denne fantastiske udsigt

John og Birgithe købte for nylig den tidligere Bandholm Camping af Lolland Kommune. Parret ejer i forvejen Kragenæs Marina Lystcamp, og de har et indgående kendskab til de behov, som autocamperbrugere har.

Autocamperplads direkte i strandkanten

Bandholm Camping bliver nu indrettet til autocamperplads. Parret har allerede iværksat fældning af træer og buske, så der er blevet en fantastisk udsigt over vandet. Ligeledes bliver der lavet strømstandere, bomsystem samt et selvbetjeningssystem til betaling osv. Desuden sørger parret for, at køreunderlaget bliver udfærdiget på en måde, så det også kan bære autocampere helt op til 6 tons. Når pladsen er helt færdig, vil der være plads til cirka 50 autocampere direkte i strandkanten.

Autocamperplads klar omkring pinsen 2019

Skitsetegning over den nye autocamperplads

Autocamperpladsen ligger tæt på E47 afkørsel 48. John og Birgithe har allerede indsendt ansøgning om godkendelse af autocamperpladserne til Kystdirektoratet. Du kan her se, hvordan pladserne er planlagt til at skulle ligge. Som det fremgår af billedet, får alle pladser en god placering i forhold til udsigten til Smålandsfarvandet. John og Birgithe forventer at deres nye autocamperplads står klar til at modtage de første autocamperturister omkring pinse 2019.

Autocamperpladsen i Bandholm bliver et godt udgangspunkt for mange typer oplevelser

Lolland-Falster byder på masser af luft og god plads. Du finder i alt 600 kilometer kyststrækning, og du vil opleve, at de lokale er utroligt venlige og meget gerne vil dele Lolland-Falster med dig. De er stolte af deres egn og har et meget åbent samfund, hvor det nære er i fokus. Udover mange spændende lokale råvarer finder du også spændende turistattraktioner som Knuthenborg safaripark, Lalandia og Middelaldercenteret her.

Hvis du gerne vil være aktiv under dit ophold i Bandholm er der mulighed for forskellige aktiviteter som kajak, kano, fiskeri, windsurfing, vandre-, cykel-, og ridetur, men du finder også nogle af Danmarks bedste strande på Lolland-Falster. Ligeledes kan du besøge nogle af de fantastiske naturparker som f.eks. Naturpark Maribosøerne eller Corselitze Have, som er designet i engelsk stil. Parken ligger ved den smukke herregård, og de mange skønne veje og stier fører forbi hovedbygningen og gennem frugtparken og de store græsplæner. Desuden kan du også komme forbi ”Generalens Lysthus”, som det lille stråtækte hus i engelsk stil også bliver kaldt. Det smukke havehus blev opført af Johan Frederik Classen. Haven har flere damme og kanaler, og mod nord og øst grænser den op til de store skove, hvor du også finder den majestætiske ”Kammerherrens Bøg”.

Autocamperplads som udgangspunkt for ø-hop

Den nye autocamperplads er et godt udgangspunkt for ø-hop

Den nye autocamperplads i Bandholm bliver et godt udgangspunkt for at tage på et spændende ø-hop, hvor du kan besøge nogle af vores mange danske øer. Ø-passet giver dig mulighed for at se et kort over de enkelte øer samt finde oplysninger om færger og så videre. Ø-passet giver dig adgang til i alt 38 danske øer, herunder Femø, Fejø, Lilleø, Askø, Lolland, Langeland, Omø, Strynø, Hjortø, Skarø, Drejø, Ærø, Avernakø og mange flere. Du kan læse meget mere om Ø-passet og Ø-hop samt bestille Ø-pas her. Du og familien kan også samle ø-mærker i jeres ø-pas. Så kan I altid se, hvilke øer I har besøgt, samt planlægge hvilke I ellers gerne vil besøge.

I AutoCamperRådet er vi rigtig glade for, at John og Birgithe har taget initiativ til en ny autocamperplads – eller stellplatz som mange jo også kalder det – og vi ønsker parret held og lykke med den nye autocamperplads i Bandholm.