Hjem Nyheder Norge viser nu også vejen – nu elektronisk muligt at afmelde

Norge viser nu også vejen – nu elektronisk muligt at afmelde

Norge viser også vejen til elektronisk periode afmeldelse af autocampere

1467
Foto fra det Norske skiltelager

Norge har netop vedtaget en ny lov, som gør det langt letterede for de norske ejere af autocampere at afmelde i perioder.

I Norge sker det også typisk i vinterperioden, og af samme grund som i Danmark – at spare udgifterne i perioder, hvor bilen ikke anvendes.

Modsat i Danmark har de Norske myndigheder opbevaret pladerne, således at de samme plader kunne udleveres igen til foråret. Det har i Norge betyder miljøbesparelser, da der ikke skulle trykkes nye plader, og samtidig kunne forsikringer osv. kører videre med samme indregistreringsnummer.

Med den nu vedtagne lov, kan det hele ske elektronisk, hvis nordmændene ønsker det, og dermed gøre det hele meget lettere for alle parter. Vi kan håbe at den danske skatteminister følger lidt med, således at det også kunne indføres i Danmark. Vi følger i hvert fald udviklingen ACR og presser på, hvor det er muligt.

Læs hele den norske omtale her på Bobilverden.no

ACR har i forlængelse af Norges nye tiltag, rettet fornyet henvendelse til vores nye skatteminister Jeppe Bruus samt skatteudvalget, med en kraftig anbefaling om at Danmark følger efter. Brevet kan læses her