Hjem Nyheder Køb og byt gasflasker døgnet rundt

Køb og byt gasflasker døgnet rundt

5443

Opdateret – november 2021

Vidste du hvor let det er at få byttet din gasflaske?

Efteråret har indfundet sig, og vinteren nærmer sig. Det betyder øget behov for gas i autocamperen til opvarmning.

Kosangas har gjort det rigtig let at få byttet sin gasflaske – hele døgnet – på de ca. 150 flaskegas-automater, som er opstillet over hele landet. Flere automater er på vej.

Rent praktisk fungerer automaten ved, at der indsættes en tom gasflaske, hvorefter en fyldt flaske automatisk kommer ud. Man kan også købe en ny gasflaske uden først at aflevere en tom. Der betales med kreditkort, præcis som det foregår med ubemandede tankstationer.

På efterfølgende link kan du hurtigt og nemt se, hvor du kan få byttet din flaske. Samtidig kan du se status på antallet af flasker der er tilbage, samt prisen de pågældende steder. Bemærk at der er forskellige priser, som afhænger af konkurrencesituationen på stedet. Billigst tæt på Bilka og Bauhaus. På linket kan også se hvilke flasketyper der aktuelt kan byttes.

https://www.gasautomaten.dk/

AutoCamperRådet har haft henvendelse til KosanGas om muligheden for at bytte fra de gamle stålflasker til komposit flasker. Bl.a. begrundet i den lavere vægt, som mange autocamperejere kæmper med. Dette ønske afvises helt og aldeles.