Begrebet OmrådeAmbassadører kom til verden på et seminar den 30. november 2021 i Korsør. Her havde ACR inviteret de tre foreninger i ACR, DACF, DK-Autocam og CamperVenner til at lægge strategi for fremtidens arbejde i ACR.

På seminaret blev der talt om PladsAmbassadører. Det blev senere ændret til ”OmrådeAmbassadør”, fordi ambassadørerne skal holde sig orienteret om alle autocamperaktiviteter i eget nærområde. Og ikke blot autocamperpladserne.

Forsamlingen vedtog, at der skulle gøres et forsøg med at finde fire personer fra hver forening. Personerne skulle så vidt muligt fordeles over de fem regioner. Og OmrådeAmbassadørerne skulle være ACR´s øjne og ører i lokalområdet.

ACR´s bestyrelse består af seks personer. Derfor kan det være svært at holde sig orienteret om autocamperaktiviteter rundt om i Danmark.

Arbejdet med at indlemme de nye OmrådeAmbassadører sker efter en drejebog.

Først inviteres man til en indledende og online samtale. Her får man svar på alle spørgsmål og de to sagsbehandlere, Jørgen Nielsen og Gert Deth Melchiorsen, præsenterer arbejdsområdet, retningslinjer og login til en lukket og skjult gruppe på Facebook. Og ikke mindst gøres der opmærksom på, at OmrådeAmbassadøren helt selv prioriterer arbejdet som OmrådeAmbassadør.

De nye ambassadører skal gennemlæse og acceptere retningslinjerne i dokumentet ”ACR´s værdisæt og forventninger”, inden de kan kalde sig OmrådeAmbassadører.

De nye OmrådeAmbassadører får tilsendt et legitimationskort, til brug i samarbejdet med pladsejere, kommunale instanser og andre, som ambassadørerne får kontakt med.

Til mere generel information, er der er lavet en folder, til dem, der gerne vil høre mere om OmrådeAmbassadørerne.

ACR er allerede godt i gang med at tilknytte OmrådeAmbassadører. Der er holdt indledende samtale med fem personer og der holdes samtaler med foreløbig to mere i nær fremtid. Og der flere på vej.

Der er imidlertid stadig mulighed for at du kan blive OmrådeAmbassadør. Send en mail til acr.bestyrelse@gmail.com, så kontakter vi dig

OmrådeAmbassadørens fornemste opgaver

Som OmrådeAmbassadør er der følgende typer opgaver:

  1. Holde sig orienteret om autocamperaktiviteter i nærområdet
  2. Holde forbindelsen mellem ACR og nærområdet ved lige
  3. Informere ACR om autocamperaktiviteter og pladser i nærområdet

Som OmrådeAmbassadør finder man informationerne her:

  1. De sociale medier. Især Facebook indeholder mange oplysninger om autocamperaktiviteter
  2. De trykte medier
  3. TV, radio og Internet generelt.
  4. Kontakt til sagsbehandler i ACR
  5. www.acr.dk (Lovstof og Informationer)

Jørgen Nielsen og Gert Deth Melchiorsen

Sagsbehandlere for OmrådeAmbassadørerne