Hjem Autocamper Parkering - Autocamperplads jf Campingreglementet Euro Park skaber forvirring med bødeblokken

Euro Park skaber forvirring med bødeblokken

4680

Seneste nyt – se nederst:

ACR og vores medlemsforeninger, modtager jævnligt henvendelse fra ejerne af Autocampere, med bødeforlæg fra Euro Park. Senest har der været et langt opslag på Facebook.

Fra AutoCamperRådet har vi derfor taget kontakt til Euro Park, hvor vi anmoder om et møde. Her vil vi gerne have en dialog omkring udfordringerne, og de mange forskelligartede begrundelser bøder gives ud fra.

Vi ser parkeringsbøde med anvisning på, at parkeringen skulle ske over 2 pladser på langs. Andre får netop bøder, fordi de har parkeret sådan, men kun måtte bruge en plads.

Samtidig ser vi svar fra Euro Park på, at det er ejerne af P-pladserne, som ikke skulle ønske større biler på deres parkeringspladser. Altså et ret broget billede, og som gør det svært at manøvre korrekt.

Du kan HER læse det åbne brev til Euro Park.

Vi vil også her senere forsøge at informere om udfaldet fra vores brev.

Her kan du se svaret fra Apcoa Parking. Vores ønske om et fællesmøde blev afvist, og svaret giver nok flere spørgsmål end svar. Indtil videre kan vi kun opfordre til at læse de opstillede skilte på de enkelte pladser.

Dog skriver APCOA, at de ikke giver bøder, såfremt der ikke er luft mellem de hvide streger og dækkene er placeret på ydersiden af P-båsen.

Har du billeder fra en parkeringsbøde, hvordan bilen er placeret og bøden, modtager vi gerne disse til ob@acr.dk

Fra Biltema har vi fået følgende tilbagemelding på vores henvendelse:

Vi har kun et varehus i Danmark, hvor der er tidsbegrænset parkering – varehuset i Horsens. På denne parkeringsplads har vi desværre ingen indflydelse overfor P-selskabet, der administrerer pladserne. Det er ikke vores parkeringsplads.

Glostrup er ikke vores, men der er ingen P-vagter mere. Der er ikke P-restriktioner på vores egne P-pladser.

Imidlertid kan vi – ud fra din henvendelse – forstå, at P-selskabet og vagter forsøger at gøre sig til talsmænd for vores forretning. Det er helt uacceptabelt, og det vil vi naturligvis indbringe for de ansvarlige for P-pladserne.

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at I ikke vil opleve disse problemer på P-pladserne ved vores andre varehuse i Hjørring, Aalborg, Randers, Fredericia, Esbjerg, Rødekro, Odense, Slagelse, Næstved, Holbæk, Roskilde og Glostrup. Og snart også Thisted og Herning.

Salling Group / Bilka har 15-11-2021 givet følgende tilbagemelding:

Bygningsgruppen oplyser, at de ikke har fuldt overblik over deres P-pladsser, og opfordre alle til at læse opstillede skilte, eller spørger i det enkelte varehus, om det er lovligt at parkere med autocamper.

Henvendelse til Dansk Erhverv / Detailforretningerne er 15-11-21 besvaret. De pointerer dog at alle lovlige parkeringer aldrig vil udløse bøder. De har dog lovet at bringe det op til drøftelser ved givne lejligheder.