Høje-Taastrup kommune tilbyder nu 10 autocamper p-pladser ved Handicaphuset - tæt på Høje Tåstrup Station

AutoCamperRådet har gennem flere år samarbejdet med Poul Neergård, der er formand for bestyrelsen i Høje-Taastrup Turistforening, om at få etableret autocamperpladser i Høje-Taastrup kommune. Dette har som det første afstedkommet, at autocampere nu kan parkere ved Høje-Taastrup Station på det viste (rød markering billedet herunder) areal ved det såkaldte Handicaphus.

p-pladserne findes Handicaphuset ved den røde markering

Autocamperne kan parkere på lastbilholdepladserne, hvis der er ledige pladser. Der vil senere blive suppleret med autocamper-skilte. Fra pladsen er der stiforbindelse til stationen, der ligger blot 300 meter øst for stedet og 1.000 meter fra pladsen finder man shoppingcentret ”City 2”.

Den specifikke adresse er Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup. GPS-koordinater : N 55°38’47”  &  E 12°15’55”.

Der er plads til 10 autocampere med en maximum længde på 10m. Der er ingen faciliteter på pladsen.

Indtil videre er opholdet gratis ligesom der ikke er noget minimum på opholdet, men det forventes, at der kommer en begrænsning på 48 timer. Pladsen er åben 1. januar til 31. december.