Hjem Nyheder Nordmændene slap med skrækken – igen!

Nordmændene slap med skrækken – igen!

3583

Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC) meddeler på deres hjemmeside, at partiet Venstres forslag om en øget afgift på autocampere i Norge, som partiet stillede i forbindelse med finanslovsforhandlingerne for 2018, nu er endeligt stoppet. Der har tidligere været fremstillet lignende forslag, som også blev taget af bordet igen.

Stort politisk arbejde af NBBC og NCB skabte resultater
NBBC og Norges Caravanbransjeforbund (NCB) var ude og kæmpe mod forslaget, som begge parter mente, kunne ødelægge hele autocamper- og campingbranchen. En stor politisk indsats blev gennemført fra både NBCC og NCB’s side, hvilket har resulteret i, at Venstres forslag om at øge afgift på autocampere blev pillet ud af det videre finanslovsarbejde.

Brug for forudsigelige betingelser
Både NBCC og NCB fremhæver, at det er vigtigt for branchen, at man opnår forudsigelige betingelser, således at et tilfældigt forslag fra et mindre parti i forbindelse med finanslovsforhandlingerne ikke kan fjerne hele eksistensgrundlaget for størstedelen af branchen – udtaler Bjørn Johansen, præsident for Norsk Bobil og Caravan Club, samtidig med at han glæder sig over, at forslaget endnu en gang blev fejet af bordet.

Kilde: NBCC