nyhavn2, middelfart, campervenner, autocamperplads
Fantastisk udsigt fra de nye autocamperpladser i Middelfart, Lillebæltsbroen i baggrunden

Godkendelse tog kun 9 dage
Autocamperplads midlertidig godkendt på rekordtid – den nye parkeringsplads i Middelfart er nu godkendt af både Middelfart Kommune og Fyns Politi. Dermed tog det ifølge fyens.dk blot 9 dage fra Bo Sørensen, som står bag projektet, søgte kommunen og politiet om godkendelse, til alle nødvendige tilladelser var på plads. Alle autocamperkørere kan derfor nu få glæde af den nye store parkeringsplads, som med sin beliggenhed midt i Middelfart er både bynær, og desuden har en fantastisk udsigt til den nye havn, Lillebælt samt Lillebæltsbroen.

Mindre teknisk problem med betaling forventes løst i denne uge
Betalingsbommen på den store parkeringsplads giver lidt tekniske problemer, men det forventes, at disse er løst allerede i denne uge. Det er dog gratis at holde på pladsen indtil det fungerer. Fremover koster parkering på parkeringspladsen med den smukke udsigt henholdsvis 12 kroner i timen eller 150 kroner i døgnet. Der er toiletfaciliteter på pladsen, og selv om disse er midlertidige, da den permanente bygning med både bad- service- og toiletfaciliteter endnu ikke er opført, så er de ganske fine og brugbare.

Parkeringsplads til alle
Det store parkeringsareal er både til almindelige bilister og til autocampere. Der kan holde cirka 60 køretøjer, og alle de forreste pladser, som alle har havne- og Lillebæltsudsigt har alle strøm- og vandtilslutning.

Campervenner fejrer indvielsen i Pinsen
Campervenner har allerede besluttet sig for, at foreningen vil være med til at fejre indvielsen af den nye plads i Middelfart. Det sker med et festligt arrangement i pinsen, hvor der opstilles et stort telt, hvor der kan indtages alt fra gratis flæskestegssandwich, hot dogs, fadøl til rundstykker. Der er ankomst fredag eftermiddag og det hele slutter søndag aften, men alle deltagere har dog mulighed for at blive på pladsen til mandag kl.12:00. Arrangementet er allerede fuldt booket, og der er også lagt op til stor pinsefest i fællesskab med de mange gæstesejlere, der også er inviteret til indvielsen, hvor der både er musik, fællesspisning samt hyggeligt samvær i teltet pinselørdag.

Mange aktiviteter og stor glæde
Ud over festen pinselørdag er der masser af andre spændende aktiviteter gennem hele pinsen. Der er udstillinger, foredrag, samvær og meget mere. Det skal nok blive en indvielse, som bliver husket i mange år fremover, og forhåbentlig bliver de mange nye parkeringspladser til blandt andet autocampere til stor glæde for alle der kører autocampere.

Hører du til blandt de modige, kan du tage på Bridge Walking, når du alligevel er i Middelfart. Besøg også Hindsgavl Slot og Dyrehaven eller tag på hvalsafari eller fisketur i Lillebælt. Interesserer du dig for gamle biler, så er Strib Automobilmuseum et besøg værd. Også den gamle havn og den gamle bydel er et besøg værd. Her kan du fornemme historiens vingesus, fra den gang hvor Middelfart var en søkøbstad. Naturen og strandene omkring Middelfart er sammen med de mange Vandre-, cykel-, og løberuter værd at bruge tid på, hvis du holder af naturen og udendørs oplevelser. Fredericia har også meget at byde på og du kan nemt benytte lejligheden til også at besøge byen, når du alligevel er på de kanter.