fokus på autocampere

Hvad hedder den kinesiske turistminister? Cam Ping!

Med denne lille joke fra sin barndom startede Peter Lund Madsen udsendelsen ”Hjernekassen”, da emnet i dag var autocampere. Peter Lund Madsens ugentlige udsendelse på DR P1 tager mange forskellige emner op, og i dag havde han inviteret Max Watson, tidligere formand for AutoCamperRådet, John Ipsen, Autocamper-info.dk samt Jan-Bjarni Bjarnason, Hotel- og turismekonsulent til at deltage i en debat om autocampere.

Hvad er en autocamper?

Ovenstående var blandt de spørgsmål, som i dag blev drøftet på DR P1, da Peter Lund Madsen i udsendelsen Hjernekassen, behandlede emnet autocampere. Peter Lund Madsen lagde ud med at få de 3 gæster til at forklare, hvad en autocamper er, og herefter fortsatte debatten med spørgsmål omkring, hvilke muligheder og udfordringer der er for autocamperturister i Danmark, samt hvordan fremtiden ser ud for autocamperturismen. Peter Lund Madsen fik mange gode synspunkter frem i debatten, og blandt andet var autocamperpladser på havne, forskellen på campister og autocampister og deres forskellige behov, og ikke mindste potentialet for autocamperturismen på den lange bane blandt de emner, der blev drøftet.

Positiv debat i populær udsendelse

AutoCamperRådet lyttede med, da ”Hjernemadsens” udsendelse Hjernekassen om autocampere blev sendt, og vi ser det naturligvis som rigtig positivt, at emnet autocamperturisme og det oversete potentiale, bliver drøftet i en populær radioudsendelse i den gode sendetid. Du kan også selv høre udsendelsen, find linket nederst.