autocamperbranchen, nb-jels, frankia, tj camper

Efter længere tids uformel snak og drøftelser har autocamperforhandlerne TJ Camper i Hedensted og NBC i Jels indgået en aftale om et samarbejde. Aftalen trådte formelt i kraft fredag den 13. april 2018.

Win Win Win for kunder, NBC Jels og TJ Camper
”Et samarbejde er ikke bare en styrkelse af begge vores forretninger, men i høj grad også en fordel for de meget store kundekredse, som vi hver især har bygget op gennem årerne. Vi får nemlig nu mulighed for at give vores kunder endnu flere muligheder”, udtaler Tonny Jørgensen fra TJ Camper.

Mindst 7 forskellige mærker indenfor autocampere
En del af samarbejdet består i, at flere mærker indenfor autocampere nu kan købes hos begge forhandlere. Fremover vil det være muligt at købe ikke mindre end 7 forskellige mærker af autocampere hos både NBC Jels og hos TJ Camper. Alle mærker ligger højt på popularitetskalaen, hvilket begge forhandlere ser som en ekstra gevinst for kunderne. I første omgang drejer det sig om mærkerne Frankia, Pilote, Bavaria, P.L.A, Pössl, Clever samt Globe Traveller.

Flere muligheder for værktstedskunderne
”Også på værkstedsdelen forventer vi at kunne tilbyde endnu bedre, og mere fleksibel service”, udtaler Niels Brændeklide fra NBC Jels. ”Når vi samarbejder, får vi en kombination af mange specialer, hvilket giver os endnu flere muligheder”, forsætter han. ”NBC Jels er et godkendt DCU testcenter for autocampere, som udfører brugtvognstest. Vi anbefaler kunderne denne test, inden de køber en brugt autocamper.

Vi kan endvidere udføre stort set alle typer af arbejde på autocampere, såsom rustarbejde med efterfølgende Tectyl-behandling, reparation af skader, motor, gearkasse, udskiftning af bagtøj, bremser og dæk samt service og udskiftning af tandrem. Herudover kan vi tilbyde montering af alt ekstraudstyr på autocampere som for eksempel navigation, solceller, invertere, gasalarmer, cykelholder, markiser, hydrauliske støtteben, gasanlæg og meget mere”.

Niels Brændekilde udtaler endvidere, “det jo er en kendt sag, at autocamperbranchen er hårdt presset i sæsonperioderne, og ved at koordinere service-konceptet samt arbejdskraften på de 2 værksteder, så forventer begge virksomheder, at de kan opnå endnu bedre og mere fleksibel service til stor fordel for kunderne”.

Flere autocampere til udlejning
I forbindelse med samarbejdet vil de to virksomheder også tilbyde udlejning af autocampere. Til den forestående sæson står hele 10 autocampere klar til at blive lejet ud. Som en del af aftalen, har vi valgt, at det er NBC i Jels, som tager sig af udlejningsaftalerne, og det er også i Jels, at man henter sin udlejningsvogn. At investere i en autocamper er en stor beslutning, og det kan være dyrt at tage en fejlbeslutning. Med udlejning kan virksomhederne nu sikre sig, at kunderne kan få bedre mulighed for at afprøve en autocamper, inden den endelige beslutning om, hvorvidt man skal købe autocamper eller ej, skal tages.

Få flere oplysninger
Har du lyst til at høre mere om det nye samarbejde mellem NBC Jels og TJ Camper, så er du velkommen til at kontakte en eller begge virksomheder:

TJ Camper
Constantiavej 1
8722 Hedensted
Danmark

Mobil:+4522922643
Mail: tjcamper@tj-camper.dk
Web: www.tj-Camper.dk

NBC Jels
Haderslevvej 59
6630 Rødding
Danmark

Tlf: 74552101
Mobil: 40183701
Mail: mail@nbc-jels.dk
Web: www.nbc-jels.dk