autocampertiltag

Nykøbing Mors er et af de steder i Danmark, hvor der bliver set med særdeles venlige øjne på autocampere. Det lokale turistbureau er meget aktivt for at skaffe turister til Nykøbing Mors. En af de kommende aktiviteter på Nykøbing Mors er maritimt Ø-træf i september. I den anledning har Nykøbing Mors et attraktivt arrangement for autocamper turister. Et sådan arrangement vil vi i AutoCamperRådet gerne bakke op omkring, hvorfor vi bringer information om dette arrangement her på www.acr.dk

Når Mors inviterer til autocampertræf, er lystbådehavnen udgangspunktet. Mors vil gerne vise, hvor autocampervenlig øen er, og der er ofte arrangementer, der involverer autocampere. Derfor har Mors også besluttet at afholde et træf for autocampere. Træffet afholdes på havnen, som ligger ved øens hovedby, Nykøbings gågader. Træffet afholdes fra 12. september til 16. september 2018. Der bliver rig mulighed for spændende oplevelser.

Gamle træskibe og dans

Der er lagt op til masser af hygge på havnen, når de gamle træskibe, som deltager i sejladsen, Limfjorden Rundt, gæster Nykøbing om torsdagen. Torsdag er der marked på havnen, og samme aften er der fest i teltet sammen med sejlerne fra de gamle træskibe, og der er lagt op til, at alle kan få en god svingom, når Trio 413 spiller op til dans efter spisningen i teltet torsdag aften.

Mange aktiviteter og oplevelser samt muslinger og skaldyr

Fredag og lørdag er der rig mulighed for at shoppe i Nykøbing eller besøge et af de lokale museer, den smukke Jesperhus Blomsterpark eller tage på byvandring eller rundvisning. Men der er også planlagt et besøg på Dansk Skaldyrscenter, hvor du kan deltage i skaldyrsskole og lære om de forskellige skaldyr og deres mange tilberedningsmuligheder. Mors har mange andre råvarer, og du har derfor rig mulighed for at ”smage” på øen, når du deltager i autocampertræffet på Mors. Fredag afsluttes med mulighed for at deltage i muslingeaften, hvor du kan smage på muslinger tilberedt på mange forskellige måder.

Er du til fysiske aktiviteter, er der også masser af spændende cykel- og vandremuligheder, og du kan også gå en tur i skoven eller langs med vandet. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for dine muligheder.

Afslutningsfest

Lørdag aften afholdes en hyggelig afslutningsfest på havnen, hvor du kan nyde selskabet sammen med de øvrige deltagere.

Prisen for at deltage i træffet er 495,00 kr. ekskl. strøm per person. Prisen inkluderer 4 overnatninger på havnen i egen autocamper, entre til Jesperhus Blomsterpark inkl. kaffe og kringle, fællesspisning med en øl/vand, musik og dans i festteltet torsdag. De øvrige arrangementer skal tilkøbes.

Link:
Se hele programmet – PDF
Her kan du reservere plads og betale – Booking
Visit Mors hjemmeside – VisitMors.dk
Billeder: www.camperfolket.dk

Præsentationsvideo Maritimt Ø-træf – produceret af Tema Film for Visit Mors