Hjem Autocamperplads nyt Autocampere på Mullerup Havn i Vestsjælland

Autocampere på Mullerup Havn i Vestsjælland

4858

Mærkeligt, at en by som Slagelse, der ligger inde i landet kunne have en havn, men Mullerup havn var oprindeligt Slagelses havn.

Mullerup Havn er i dag en privat ejet havn, og den blev grundlagt i 1837. Havnen har i 2009 år været igennem en omfattende renovering, og fremtræder i dag som en moderne havn, der både kan betjene bådeejere, lystfiskere og andre med tilknytning til vandet.

Gennem renoveringen har målet været, at fastholde det hyggelige kulturmiljø Mullerup Havn er omfattet af. De smukke strandenge, det renoverede pakhus som i dag er hotel og restauration samt de 2 gamle bygninger på havnen der er resterne af de gamle kalkmiler.

De 2 bygninger anvendes i dag til havnefoged kontor, samt bad og toilet for havnens besøgende. Havnens beliggenhed er unik i forhold til tur sejlads, fiskeri og andre naturoplevelser ligesom der er offentlig bus transport til Gørlev, Slagelse og Kalundborg lige uden for havnens areal.

Midt på Mullerup Havn – lige ud til en god badestrand, ligger Skipperkroen, der er kvalificeret med 4 stjerner for sit fremragende køkken. Ud til molen med udsigt over Storebælt, ligger 10 feriehuse/familiehytter.

Pris autocampere:

Mullerup Havn modtager også autocampere og vil gøre hvad de kan for at give autocamper turister en god oplevelse. Prisen for autocampere er kr. 120,00 døgn incl. strøm, spildevands tømning i kloak og vand. Toilet på vej men ikke på plads endnu

Der kan holdes langs både den lange mole og ved mole ved ishus. El og vand i samme blå stander. Rimelige toilet- og badeforhold

Seværdigheder:Fløjgården, Dalbyvej 66, 4281Gørlev – 4,1km
Reersø Amerikanerbilmuseum, Strandvejen 40, 4281 Gørlev – 5,3 km

Adresse:

Mullerup Havn
Mullerup Strandvej 19
4200 Slagelse
E-mail: info@mulleruphavn.dk
Telefon havnefoged: +45 2426 1754
Hjemmeside: mulleruphavn.dk/

FotoCredit:Flemming Kirk

Mullerup_Havn_1

Mullerrup_Havn_8

Mullerup_Havn_3

Mullerup_Havn_5