Hjem Autocamperplads nyt Autocamper Parkering ved Øer Maritime Havn, Ebeltoft

Autocamper Parkering ved Øer Maritime Havn, Ebeltoft

7564

Ved Øer Maritime Havn, Ebeltoft er der givet tilladelse til at der må parkere 10-15 autocampere ved slusen. Øen Maritime Havn forventer at pladsen er klar til sæsonen 2018, men allerede nu er autocampere velkommen til at holde på første parket ved slusen ud til Kattegat. Ved ankomst henvender man sig til havnemasteren på havnekontoret, hvor det også er muligt at få udleveret et kort til feriebyens faciliteter som bla. svømme- og sportshal, der kan benyttes mod betaling. Desuden finder du, Sauna, tennisbaner, cykelbåde, kano og grillpladser. Her er gode muligheder for gode gå-ture, gode badestrande og et afvekslende havnemiljø med restauranter og købmand for indkøb og morgenbrød.

Havnen er anlagt i en stor kunstig sø, der tilsejles gennem slusen. Øer Maritime Ferieby har plads til 360 lystbåde.

Der er cykelsti hele vejen fra Øer Maritime Havn til Ebeltoft, der ligger 5 km fra Marinaen. Ebeltoft er en hyggelig by med det gamle rådhus og den gamle bykerne, der er idyl fra øverste skuffe. Alternativt kan du tage bussen direkte til Ebeltoft. Det tager ca. 20 minutter. Tider kan findes på www.rejseplanen.dk.

Prisen for en autocamper overnatning ved Øer Maritime Havn bliver den samme som gæstesejlere betaler – 120 kr. Der er midlertidige muligheder for strøm, indtil der kommer strømsøjler op. Der er endnu ikke mulighed for at tømme, men mulighed for frisk vand. Faciliteter klar til 2018.

Se YouTube video fra Øer Maritime havn HER

Adresse:
Øer Maritime Havn
Øerkrogvejen 2, 
8400 Ebeltoft
Telefon: +45 6161 6693
Hjemmeside: https://www.marinaguide.dk/oeer-maritime-havn/om-havnen/

GPS Koordinater:56°09’11.0″N, 10°41’03.4″E / 56.153055, 10.684287

Oer_Marina_3 oer-marina2