Hjem Nyheder ACR igen aktive for at skaffe pladser for autocampere i Blåvand

ACR igen aktive for at skaffe pladser for autocampere i Blåvand

4470

Da grunden til det oprindelige projekt i Blåvand er solgt til andet formål, har ACR gennem de sidste uger haft kontakt til nye autocamper muligheder i Blåvand.

AutoCamperRådet har assisteret ved 2 ansøgninger til autocamper parkering i Blåvand. Ansøgningerne er tilgået Varde Kommune. Den ene ansøgning er lavet i samarbejde med Blåvand Zoo og den anden med en privat aktør i samme område. ACR har ligeledes tilbudt Varde Kommune yderligere medvirken til autocamper overnatningsmuligheder i kommunen og langs den jyske Vestkyst. ACR har siden 2013 haft gode forbindelser til Varde Kommune, og forventer derved også en fremadrettet god dialog med kommunen.

Vi krydser fingre, da mulighederne for at få parkering med overnatning i flere dage er tæt på udtømte. Det vil være synd for autocamper turisterne og for Blåvand, hvis ikke der bliver mulighed for denne overnatningsform i Blåvand. Vi ser ligeledes på muligheder i bla. Vejers, Henne og Varde, med god opbakning fra lokale i området.