Hjem Autocamperplads nyt På Rømø er udvidelsen af autocamperpladsen nu færdig

På Rømø er udvidelsen af autocamperpladsen nu færdig

3426

Oasen Rømø  er nu blevet færdige med Autocamperplads 3, der kan rumme 66 autocampere og dermed er pladsen fuldt udbygget. Der er blevet plads til 2 Patanque baner, men den nye sanitetsbygning, med toilet og baderum, bliver først lavet til efteråret for at undgå byggestøj fra tidligt om morgenen til hen under aften. Nu skal der sås græs. så snart vinden lægger sig.

Det har været bydende nødvendigt at lave de sidste 66 pladser. I 2016 blev autocamperpladsen udvidet fra 28 til 103 pladser, da alt for for mange gæster måtte køre forgæves, da pladsen var fyldt. Dermed var Carl Christian og Hanne Hansen overbeviste om at de var store nok til at kunne klare presset, men nej. I højsæsonen 2016 kørte mellem 40 og 50 forgæves om dagen i hele højsæsonen. Med udvidelsen er der nu plads til 169 autocampere.

Der blev søgt om en tilladelse til at udvide pladsen, og Tønder Kommune var med på ideen. Modsat ansøgningen til plads 1 og 2 der blev søgt samlet og tog 4 år, var der denne gang, hverken modstand fra beboere eller kommune, så tilladelsen kom hurtigt.

Oasen Rømø bliver rost til skyerne af de udenlandske gæster i bla. Promobil og Campercontact og trækker gæster fra hele Europa, men med overvægt på Tyskland, men svenskerne og nordmændene, ej at forglemme vores hjemlige autocampere, har også fundet Rømø. Prisen i år er stadig 110 kr pr overnatning inkl. WI-FI og Tømning + tillægsydelser som vand, strøm og bad.

Hjemmeside: oasen-roemoe.dk