Hjem Autocamperplads nyt 12 nye autocamperpladser og autocamperweekend på Søndervig Camping

12 nye autocamperpladser og autocamperweekend på Søndervig Camping

3654

På den jyske Vestkyst ligger Søndervig. Helt perfekt til en tur til Vesterhavet og et utal af oplevelser. Der ligger også Søndervig Camping centralt beliggende, kun 600 meter fra Vesterhavet og 10 minutters gang Søndervig med butikker, restauranter og aktiviteter.

Campingpladsen har gennem flere år haft en stor forståelse for autocamper turisternes adfærdsmønster da værtsparet Lise og Robert Kroning selv gennem flere år har haft autocamper. Campingpladsen har gennem flere år, haft de obligatoriske Quickstoppladser, fra kl 20 til 09.00 og i det sidste par år, har de ligeledes haft 6 pladser til autocampere på græs og uden brug af CKE campingpas for en “hund”.

Fra i år sker der forandringer på campingpladsen, der ud over at blive helt frie af CKE kortet, også har funderet 12 pladser til autocampere, så de ikke længere sidder fast på pladsen i regnvejr. 6 pladser til campingenheder er blevet sløjfet for at lave pladsen til de 12 autocampere.

Prisen og faciliteterne ligger i et leje som autocampere efterspørger. 100 kr for en overnatning inkl. vand, tømning af toilet og spildevand og fri WiFi. Strøm 36 kr. Vigtigt ! Campingpas er ikke nødvendig, hvadenten du benytter Stellplatz Søndervig eller selve campingpladsen. Ikke noget med, først at kunne komme ind efter et bestemt klokkeslet! Kommer du efter kl. 21.00 kan du holde foran receptionen. Du kan blive så mange dage du ønsker. Nye toner ?

Lise og Robert Kroning forventer også at holde autocamperpladsen åben om vinteren, ligesom de har yderligere ideer og planer i fremtiden.

Autocamperweekend

I forbindelse med åbningen af de 12 pladser til autocampere, bliver der fra den 28. – til den 30. april afholdt autocamperweekend, hvor de 12 kørefaste pladser bliver indviet. Det bliver en weekend, hvor der sættes focus på autocampere. Gæster også uden køretøjer kan kigge forbi og få gode råd og en autocamper snak fra folkene bag “åben autocamper” hvor autocamperen er markeret med flag, samt fra Anette og Jens Erik fra Dancamper, der medbringer 2 autocampere fra butikken i Horsens. Der vil ligeledes være bål hygge, fællestur på stranden mm.

Vær ikke bange for, ikke at få en af de 12 nye pladser, resten af campingpladsen bliver taget med i det omfang at der bliver behov for det.

Prisen for dette arrangement fra fredag til søndag er 100 kr for hele weekenden, plus evt strøm og bad. Er du tilmeldt “Åben autocamper” betaler du kun for strøm og evt. bad.

Støt op om dette arrangement, fyld Stellplatz Søndervig og Camping op med autocampere. Tilmeldning kan ske til:

Søndervig Camping
Tel: +45 97 33 90 34
Mail: post@soendervigcamping.dk

Links: Søndervig Camping, Søndervig