Hjem Autocamperplads nyt Løgumkloster melder klar til at modtage autocampere til påske.

Løgumkloster melder klar til at modtage autocampere til påske.

2661

I Løgumkloster er der ingen tvivl om at turister, der rejser i autocampere, bruger flere penge pr. døgn end almindelige turister. Det viser alle undersøgelser. Netop det døgnforbrug og den fleksibilitet der er i autocampere, vil Løgumkloster også have del i.

Steen Æbeløe har været tovholder for projektet og han fortæller at der er bestilt skilte og de sidste justeringer af pladsen bliver klar inden påske. Tønder kommune har lovet at få skiltningen klar og de P-zone skilte der står ved indkørslen til Løgumkloster, med forbud mod autocamper overnatning. Steen Æbelø udtaler, at skiltningen er helt på plads til Påske.

Steen Æbeløe har også tæt kontakt til autocamperrådet og til flere hjemmesider og debatsider for autocampister. Her har han lagt informationerne om den nye plads ud og Autocamperrådet sørger for at orientere internationalt om den nye plads.

Jan Muus fra Handels og håndværkerforeningen understreger at der flere steder i Løgumkloster er parkeringsmuligheder for autocampere suppleret af tømmepladsen i byen.

Placering GoogleMaps HER

Læs Mere på Ugeavisen.dk