Hjem Udstyr Betalingsudstyr

Betalingsudstyr

5527

Intet er som bekendt gratis, og det er anlæggelse af autocamperpladser heller ikke. Derfor er betaling for ophold naturligt. At betale for et ophold, kan foregå på mange måder. Fra den lavteknologiske model med en kuvert eller person der kommer forbi pladsen et par gange i døgnet, for at inkassere beløbet for opholdet, og som holder styr på at ingen holder der længere end de har betalt for, til det avancerede Camp Card system, hvor et Chip-Card giver mulighed for at komme ud og ind på pladsen, og købe ydelser i form af f.eks bad, strøm og vand. Kortet kan oplades under opholdet. Efter endt ophold “sælges” kortet igen og pant for kortet samt evt. overskydende beløb på kortet tilbagebetales. Det kan også være en billetautomat, som vi kender den fra parkeringspladser til personbilen. Billetten sættes i vinduet, så en forbi kommende kontrollant kan sikre sig at alle har betalt eller at besøgende ikke har givet sig selv rabat i form af en gratis overnatning.

Betaling af gebyr, kan evt. ske i en betalingsautomat, som eventuelt kan være koblet til en bom. Fordelen ved en bom er at man har kontrol over ind- og udkørsel og derved slipper for uønskede gæster. Ulempen ved bommen er at man ikke kan yde service i form af spildevand og vand til forbikørende autocamper turister.

Med betalingssystem på pladsen kan besøgende også købe ydelser i form af el og vand. Benytter man en model med betalingsautomat, anbefales det ud over de kendte kreditkorttyper at give adgang for det tyske EC-karte, da Visa og Mastercard ikke er særlig udbredt i Tyskland.

Udbydere af betalingssystemer til autocamper overnatning i Danmark.

BEAS A/S
Brørupvænget 10
DK-7650 Bøvlingbjerg
Kontakt:
Tel: +45 9788 5222
E-Mail: kkm@beas.dk
Hjemmeside: BEAS A/S

CompuSoft A/S
Teknisk afdeling, salg, service
Sunekær 9
DK-5471 Søndersø
Kontakt:
Tel:+45 63186318
Mail: info@compusoft.dk
Hjemmeside: Compusoft

TallyKey A/S
Fabriksvej 14
DK-7600 Struer
Kontakt:
Tel. (+45) 97841277
Fax. (+45) 97851624
Email:
info@tallykey.dk
Hjemmeside: Tallykey

DKC Aps (Beckmann GmbH)
Vordingborvej 415
Dalby
4690 Haslev
Kontakt:
Tel: +45 5653 3511
Mail: info@dkcadgang.dk
Hjemmeside: dkcadgang.dk

CALE Danmark
Svovlhatten 3 St.Th.
DK-5220 ODENSE SØ
Danmark
Kontakt:
Tel: +45 2429 3570
Email: kontakt@caledanmark.dk
Hjemmesider: Cale Danmark

Tyskland

Weinert Engineering GmbH
An den Kolonaten 27,
D-26160 Bad Zwischenahn
Tyskland
Kontakt:
Tel: +49 4486/ 940 49
Mail: service@cynox.de
Hjemmeside: Cynox