Gert Deth Melchiorsen

Gert Deth Melchiorsen

Lidt om Gert

Gert Melchiorsen er født i Hjørring i 1953, og er gift med Dorte. De har kørt autocamper siden 2001. Den gang skiftede de fra campingvogn, efter de to børn var flyttet hjemmefra.

Gennem årene har de kørt rundt i det meste af Europa. De har været med Dansk AutoCamper Forening på Island og Færøerne. Vi har kørt en del i Skandinavien og en enkelt gang ved Nordkap.

Gert er pensioneret specialpædagogisk konsulent og har i mange år arbejdet med voksne i specialundervisningen. Mest om de kognitive, digitale hjælpemidler og det tætte samarbejde med “borgeren” om kompensering for funktionsnedsættelser.

Gert begyndte arbejdslivet som folkeskolelærer i 1980 og har siden været formidler i Skoletjenesten på det daværende Nordsømuseet, og de seneste 18 år på CKU-V. Sideløbende har Gert været involveret i flere nationale projekter med relation til specialundervisningen. I årene 1994-2001 var Gert “Skole-IT-vejleder” i opkvalificeringen af landets folkeskolelærere til det “Pædagogiske IT-kørekort”.

Gert går til opgaven med at repræsentere Dansk AutoCamper Forening med ydmyghed og stor respekt for det arbejde foreningen gør for autocamperfolket.

FLERE ARTIKLER

Statsminister Lars Løkke Rasmussen gæstede Ferie for Alle i selskab med...

Ferie for Alle 2019 åbnede 22.-24. februar vinduerne til den store verden og et væld af spændende udstyr og rejsedestinationer. Messen, der bød på...

Glædelig jul og godt nytår ønsker AutoCamperRådet til alle autocamperturister og...

Når året rinder ud, er der tradition for at kaste et blik på året der gik og se på de projekter, som vi har...

Pas på – nye højere bødetakster på vej i Norge

Hos vores norske broderfolk – Bobilverden.no finder vi en artikel, som omhandler forventede nye bødetakster for færdselsforseelser i Norge.

Deltag i verdens længste autocamper konvoj !

Arrangørerne af verdensrekord forsøget for den længste autocamper konvoj, har bedt os hjælpe med at udbrede budskabet, der kontrolleres af Guinness World Record. Den nuværende...

Artikler

ACR igen aktive for at skaffe pladser for autocampere i Blåvand

Da grunden til det oprindelige projekt i Blåvand er solgt til andet formål, har ACR gennem de sidste uger haft kontakt til nye autocamper...

Autocamperturister – har campingpladsejer skjult motiv?

Autocamperturister omtales i en artikel i Nordjyske den 3. august. Ifølge artiklen parkerer autocamperturister ulovligt. Kasper Wæhrens, der driver Tannisby Camping samt Hjørring City...