autocamperundersøgelse

AutoCamperRådet har hermed fornøjelsen af at invitere dig til at deltage i denne vigtige undersøgelse.

På vegne af Dansk Kyst og Naturturisme gennemfører Epinion en undersøgelse af autocamperturister i Danmark.

Undersøgelsen har fokus på at få indsigt i de danskere, der tager på autocampertur (enten i egen eller lejet autocamper) i hhv. Danmark og udlandet. Undersøgelsen gennemføres i samarbejde med de fire autocamperforeninger i Danmark (DanskAutoCamperForening, DK-AutoCam, Campervenner og Danmarks Frie AutoCampere), AutoCamperRådet og Autocampergruppen.

For at sikre et retvisende billede er det meget vigtigt, at du deltager, og vi håber derfor, at du vil bruge ca. 10 min. på at svare på spørgsmålene. Din besvarelse er anonym, og du kan deltage frem til den 8. december 2019.

Du kan deltage i undersøgelsen ved at klikke på dette link