autocamperpladser
I Højer kan vi se frem til 61 autocamperpladser tæt på Nationalpark Vadehavet

Foråret begynder så småt at kunne skimtes i horisonten, og det er jo ikke så ringe endda. Foråret byder på en nyhed i særklasse for autocamperturister. Autocamperpladsen ved Højer har gennemgået en total “make over” siden efteråret, og den vil fremstå som en top moderne autocamperplads med alle de faciliteter, der efterspørges. Ialt er der blevet etableret 61 topmoderne pladser, og på pladsen vil man kunne benytte en ny overdækket terrasse med et grillområde.

Gravemaskinerne i kamp med tiden i Højer
Plads med alle faciliteter

Gravemaskinerne er i kamp med tiden for at blive klar til sæsonen. Hele pladsen er drænet, og den har fået et kørefast underlag. Der er lagt knust beton i bunden, som derefter er dækket med perlesten. Der er blevet indrettet 2 tømmestationer – ligesom alt bliver efter tilvalg/tilkøbsprincippet. Der skal betales for vand samt forbrugt strøm. Hver enkelt parcel får separat strømstander med op til 16 Amp. Der er opstillet en selvbetjeningsterminal, hvilket giver mulighed for en fleksibel ind- og udkørsel, når det passer ind i enkeltes rejsemønster.

Plads lige midt i Nationalpark Vadehavet

Pladsen vil være et oplagt valg, når man vil nyde synet af det ejendommelige og meget fascinerende fænomen sort sol, hvor stære i titusindvis tegner fantastiske mønstre på himlen. Pladsen er beliggende ved Højer, og den ligger således lige midt i Nationalpark Vadehavet, der er med på UNESCO’s Verdensarvsliste.

At hele marskområdet har fået en særlig prioritet, kan ses ved at Real Dania, Tønder kommune og A. P. Møller Fonden investerer knap en kvart milliard kroner i området for at sikre udvikling og turisme i marskområdet. Få meter fra Autocamperpladsen er der en nyanlagt vandresti med et forgrenet net af stier, således at man kan vælge rute og distance i forhold til det, man ønsker sig .

Der arbejdes på at åbne i April

Det er hensigten at åbne op for den nye og meget attraktive plads omkring 1. april, men som med alt nybyggeri kan vejrlig m.v. have indflydelse på fremdriften i projektet. Derfor kan det anbefales at holde øje med hjemmesiden, hvor priser m.v. i øvrigt fremgår.

AutoCamperRådet vil fortsat orientere omkring den nye autocamperplads, ligesom vi ønsker held og lykke med den nye plads.