autocamperfolket
Henriette og Peter Rask står bag konceptet Pintrip som udkommer med den første guide i 2019

Det danske ægtepar Henriette og Peter Rask, der selv tidligere har kørt Europa tynd i deres autocamper, har netop lanceret et helt nyt koncept, som de håber, vil blive til stor glæde for de mange danske og udenlandske autocamperbrugere, der hvert år kører rundt i Danmark for at nyde friheden, naturen og de mange oplevelser, som Danmark byder på.

Guidebog til populært rejsemål

Danmark er et populært rejsemål for de cirka 1,9 millioner autocampere, der findes i Europa. Henriette og Peter Rask ved godt, at de mange autocampere foretrækker at parkere ude i naturen og også tæt på byerne. Samtidig vil autocamperturister også gerne føle sig sikre og trygge, når de overnatter. Parret har derfor lanceret Pintrip, som er et koncept, der er bygget op omkring en guidebog. Bogen skal gøre det muligt for autocamperbrugere at finde steder, hvor de både kan overnatte, nyde de lokale råvarer og få nogle kulturelle oplevelser.

Sikre overnatningssteder med lokale værter

– Danmark halter bagefter vores naboer med hensyn til overnatningssteder for autocampere. Vores koncept skal derfor tilbyde sikre overnatningssteder ved for eksempel gårdbutikker, kroer, put & take, vingårde, små mejerier, bryggerier og andre steder, hvor lokale værter gerne vil dele deres sted med andre, forklarer Henriette Rask i en netop udsendt pressemeddelelse.

Konceptet kendes fra lande som Frankrig og Tyskland, hvor lignende værter i gennemsnit har 60 besøg hver pr. år, og hvor en gennemsnitlig autocamperturist bruger 370 kr. pr. dag. Autocamperfolket er et købedygtigt og livsnydende folk, som gerne vil have gode oplevelser.

Pintrip Guiden klar i 2019

– Ægteparret Rask håber, at mange værter har lyst til at være en del af deres koncept, og dermed vil være med til at tiltrække endnu flere autocamperturister til Danmark. Værterne bestemmer selv, om de vil tilbyde strøm og vand til autocamperbrugerne, og samtidig kan de være sikre på, at de besøgende kender de overordnede regler for, hvordan man opfører sig på pladserne. Når man køber guiden, får man nemlig et klistermærke til autocamperens forrude, som viser, at man er en del af Pintrip.

Henriette Rask oplyser i pressemeddelesen, at interesserede værter kan tilmelde sig via hjemmesiden www.pintrip.eu. Den første Pintrip Guide er klar til brug i 2019 oplyser ægteparret Henriette og Peter Rask.

AutoCamperRådet hilser initiativet velkommen

Med tanke på, at der specielt i højsæsonen i mange dele af Danmark mangler tilbud til autocamper-turister, så hilser AutoCamperRådet initiativet velkommen. Vi har allerede meddelt initiativtagerne Henriette og Peter Rask, at AutoCamperRådet bakker op om tiltaget. På den baggrund opfordrer AutoCamperRådet alle medlemmer af foreningerne til at hjælpe med at sprede budskabet om Pintrip konceptet.

Pintrip reklame video