erhvervsministeriet, autocamperrådet

Flemming Stagis fra AutoCamperRådet deltog i den forgangne uge i et møde i Erhvervsministeriet sammen med tidligere formand for DACF samt AutoCamperRådet Max Watson. Mødet var kommet i stand på foranledning af Max Watson. Anledningen var opfølgning på et tidligere udarbejdet høringssvar af Max Watson og John Ipsen til det nye campingreglement. Reglementet er blevet politisk forsinket – ikke mindst pga. Campingrådets konkurs.

Max Watson fik på mødet i Erhvervsministeriet lejlighed til at gennemgå en PowerPoint-præsentation, som havde fokus på, hvorledes autocamperturisme fungerer, og hvorledes kørselsmønsteret for autocampere typisk ser ud.

Samtidig påpegede Max Watson at P-pladser for overnatning med autocampere fortsat skal være en mulighed for på simpel vis at kunne tilbyde autocamperturister en overnatningsmulighed til en overkommelig pris. Det betyder, at P-pladser for overnatning med autocampere fortsat ikke skal omfattes af campingreglementet, og MW indskærpede deltagerne fra Erhvervsministeriet, at nedlæggelse af P-plads-ordningen ville være en katastrofe for autocamperturismen.

Flemming Stagis fra AutoCamperRådet tog notater fra mødet, og har udarbejdet et udførligt referat. Referatet er offentliggjort her på www.acr.dk. Du kan læse det fulde referat her: Referat møde Erhvervsministeriet.

Har du forslag eller kommentarer til referatet eller til campingreglementet, så hører vi meget gerne fra dig.

Udfyld formularen herunder med dine forslag eller kommentarer.

Referat fra møde i Erhvervsministeriet
Indtast dit fulde navn
Indtast dit mobilnr
Indtast din E-mail adresse