Alternativ rute til Fyn

AutoCamperådet’s udsendte har tilbragt nogle skønne dage i det danske sommerland. Turen er bl.a. gået omkring de danske sydhavsøer, hvilket på det kraftigste kan anbefales. Mange gode steder er besøgt, og det har været en dejlig positiv oplevelse at blive taget både godt og imødekommende imod mange steder. Hertil skal det tilføjes, at en tur fra Tårs på Lolland til Spodsbjerg på Langeland kan klares for kr. 265,00 når man vælger mellem de billige aften- eller morgenafgange. Så har man tiden til at køre den vej omkring eller lysten til at gøre en tur ud af det, så er det en alternativ måde at undgå Storebæltsbroen – ikke mindst føles trafikken mindre stressende.

Autocamperplads på Rudkøbing Lystbådehavn

Turen gik bl.a. omkring Rudkøbing Lystbådehavn. Her er et eksempel på en havn, i det som nok ville kunne betegne som ”Vandkants Danmark”, som har formået at skabe masser af aktivitet og liv på havnen. Her er både en autocamperplads, ferielejligheder, spisested og ikke mindst selskabslokaler og foreninger og klubber af mange forskellige slags lige fra lystfiskerforening til kajakklub og så videre. Ud over den flotte udsigt til Langelandsbroen, som man har fra pladsen, så har man også udsigt til det Sydfynske Øhav samt til de mange både, der ligger i havnen.

Nye, flotte servicefaciliteter og bygninger

AutoCamperRådet’s besøg på Rudkøbing Lystbådehavn toppes med en positiv nyhed. Der er nemlig lavet helt nye servicefaciliteter til autocampere på havnen. Og ikke nok med det – der er også lavet helt ny servicebygning. Servicefaciliteterne består, udover strøm og vand på selve pladsen, af tømning af både spildevand og toilet. Det er lavet, så det er både nemt og praktisk. Den nye servicebygning har både spritnye bade- og toiletforhold, og der er desuden også lavet et køkken, spisestue og terrasse, som man kan benytte, når man holder på pladsen. Det skal også lige tilføjes, at der naturligvis er grill til rådighed både ved autocamperpladsen og mange andre steder på havnen. Både de nye servicefaciliteter samt servicebygningen giver stedet en ekstra dimension, og kombineret med den gode udsigt og øvrige fine forhold på haven, så må det bare konstateres, at her er et sted, hvor man har formået at gøre noget for alle os, der kører autocamper. Note: prisen for en overnatning på Rudkøbing Lystbådehavn er kr. 130,00 incl. strøm.