Hjem Artikel arkiv Mød AutoCamperRådet på Ferie-fritidsmessen 26. – 28. januar 2018 i Odense Congress...

Mød AutoCamperRådet på Ferie-fritidsmessen 26. – 28. januar 2018 i Odense Congress Center

4444
messe, odense,ferie, fritid, autocamperrådet

Så lægger Odense Congress Center endnu en gang haller til en spændende ferie- og fritidsmesse lige midt i Danmark. Igen i år er AutoCamperRådet repræsenteret på messen. Kom og mød os og få en uforpligtende snak!

Vi vil gerne møde dig og høre om dine interesser og forslag
Da AutoCamperRådet udelukkende er baseret på frivillige kræfter uden kommercielle interesser, har vi fravalgt at have vores egen stand, og vi er derfor at finde på DACFs stand (stand A-1207) under hele messen. Vi vil rigtig gerne mødes med dig, hvis du har forslag, initiativer, brug for hjælp eller andre interesser, som er i tråd med AutoCamperRådets formål. Vi hjælper gerne med at skabe attraktive autocamperpladser, og vi er også rådgivende organ overfor kommuner, institutioner, organisationer og foreninger. Samtidig arbejder vi også med politiske interesser som afgifter, sæsonnummerplader, kørekort, tempo 100 og så videre. Du kan kigge forbi, når det passer dig, og du kan også lave en fast aftale med os på forhånd ved at udfylde formularen nederst.

Ud over AutoCamperRådet kan du også møde Rasmus Tantholdt
Der er naturligvis lagt op til nogle dage, som står i ferie og fritidens navn, og hvad er mere oplagt, end at lade en af vores danske korrespondenter, som selv rejser til mange både spændende og udfordrende steder i forbindelse med sine arbejdsopgaver rundt omkring i verden, holde et inspirerende foredrag. Du kan høre Rasmus Tanholdts foredrag fredag 26. januar kl. 14:00 på foredragsscenen i Rejseboksen i Hal D.

Få masser af inspiration til familiens næste ferie!
Ferie-Fritid 2018 finder du inspiration i mange forskellige retninger. Her er alt, hvad hjertet kan begære, og der er også masser af spændende messetilbud på charterrejser, busrejser, campingferier og udstyr. Det er også her, du kan gøre en god handel på din næste autocamper, campingvogn eller telt, og der er ligeledes masser af konkurrencer, smagsprøver og spændende foredrag.

Der er lagt op til en god weekend, når hele 4 udstillingshaller bliver fyldt med over 100 udstillere, som alle er klar til at tage mod dig og står klar med deres nyheder samt deres bedste tilbud. Måske finder du netop på denne messe, den bedste feriemulighed for familien du kan tænkte dig.

Udvider til 4 haller
Interessen for at udstille til den tillokkende messe bliver større og større fra år til år, og du vil derfor opleve, at der er taget endnu en hal i brug, såldeles at der nu udstilles i hele 4 haller, når Ferie-Fritid slår dørene op til januar. Odense Congress Center glæder sig over, at der er så stor interesse for messen, og glæder sig til at byde velkommen til de mange gæster, som forventes at komme og se alle de nye sider af ferie- og fritidsuniverset.

Vind billetter til Ferie-fritidsmessen med AutoCamperRådet!
AutoCamperRådet har fået 10 billetter til messen, som vi gerne vil udlodde blandt alle interesserede. Se nærmere om konkurrencen og deltag på AutoCamperRådets Facebookside. Konkurrencen starter 20-12-2017.

Aftal møde
Ønsker du at aftale et møde med en repræsentant fra AutoCamperRådet, så udfyld blot formularen herunder. Vi kontakter dig derefter for at aftale tidspunkt.

Mød AutoCamperRådet på Ferie-fritidsmessen 26. – 28. januar 2018 i Odense Congress Center
Indtast dit fulde navn
Indtast vejnavn og husnummer
Indtast postnummer og bynavn
Indtast mobil eller andet telefonnummer
Indtast din E.mail adresse
Vælg hvilken dag du ønsker at aftale møde med repræsentant fra AutoCamperRådet