Hjem Artikel arkiv Inhabil Kurator afsat efter anmodning fra F-Camping

Inhabil Kurator afsat efter anmodning fra F-Camping

3255
Campingrådet konkurs, kurator, Sø- og Handelsretten

Inhabil Kurator afsat efter anmodning fra F-Camping

F-Camping oplyser i en pressemeddelelse af 8. december 2017, at man begrundet i forskellige argumenter om inhabilitet har medvirket til, at den kurator, som i første  omgang var sat til at behandle konkursboet efter Campingrådet, advokat, Martin Høj Lauridsen, af Sø- og Handelsretten er blevet erklæret inhabil, og der er derfor udpeget ny kurator i sagen.

Ny kurator er advokat, Henrik, B. Sanders, fra advokatfirmaet Mazanti-Andersen Korsø Jensen. Samtidig oplyser F-Camping i samme pressemeddelelse, at det yderst sjældent ses, at en allerede udpeget kurator for et konkursbo erklæres inhabil og afsættes. Læs mere i Sø- og Handelsrettens afgørelse.

Link: Sø- og Handelsrettens afgørelse