Hjem Autocamperplads nyt Ny autocamper parkering på Stege Lystbådehavn

Ny autocamper parkering på Stege Lystbådehavn

6353

Stege er en charmerende gammel købstad og hovedby på Møn. Med krogede gader og historiske rester af byvolden og byporten, er Stege et besøg værd. Byen er en handelsby med mange forskellige events, aktiviteter og markeder for alle aldre. Masser af muligheder for at shoppe restaurant besøg. Byen voksede sig stor på middelalderens sildeeventyr i Øresund.

Stege Lystbådhavn tilbyder nu autocamper ophold på Lystbådehavnen. Betalingen på 140 kr betales i en automat. Koden til toilettet og bad står på kvitteringen. der nu opsat strøm der er inkluderet i prisen, sammen med bad og internet. Stege Lystbådehavn er igang med at lave tømning til og spildevand, der forventes færdig i efteråret.

Der findes udover ovennævnte trådløst internet, spisesteder, indkøbsmuligheder, strand, Grill, vaskemaskine, tørretumbler.

Hjemmeside: vordingborg.dk/stege-havn/
Adresse:
Stege Lystbådehavn
Langelinie  1
4780  Stege

GPS Koordinater: 54°59’04.0″N 12°16’53.2″E / 54.984431, 12.281445

FotoCredit: Flemming Kirk

Stege03

Stege_toiletter

Stege04