Hjem Autocamperplads nyt Spændende autocamperplaner i Hirtshals

Spændende autocamperplaner i Hirtshals

3314

Der grøde i luften for nye autocamperpladser og parkeringer dette forår. Der udvides og tænkes nye tanker på nye placeringer i det ganske land.

På en ejendom i Hirtshals, tumler Kim Holger Uzice og kæresten Laura med spændene planer i Åbyen syd for Hirtshals. Kim sælger fisk fra sin fiskebil, til stor glæde for kunderne i bla. Ålborg. Nu er der planer om mere på bordet.

Planen indholder eget røgeri, gårdbutik med salg af fisk fra røgeriet, Café og en overnatningsplads for autocampere, i første omgang til mellem 50 og 85 autocampere. Hytter på området er taget ud af projektet.

AutoCamperRådet medvirkede denne weekend til en inspirationstur til Oasen Rømø, efter Kim´s og Laura´s ønske. Mødet med Hanne og Carl Christian fra Oasen Rømø gav næring til en masse nye ideer, og parret er nu helt fast besluttet på at også autocamper ideerne skal føres ud i livet. Følere hos Hjørring kommune har givet god respons og der bakkes op om projektet fra Teknik og miljø.

En overnatningsplads på ejendommen, vil også give mulighed for i lighed med Oasen Rømø, at køre på områdets bil-strand i dagtimerne eller på udflugt i området og vende tilbage til pladsen.

Går den videre proces efter planen, uden at arkæologiske fund udsætter planens udførelse, står Hirtshals klar med at servicere de mange autocampere i området i 2018. Mere end 30.000 autocampere fragtes årligt mellem Hirtshals og Norge. Hertil kommer kommer svenskerne der går i land i Frederikshavn og tyskerne og italienerne fra syd. Ej at forglemme de danske autocamperturister

ACR bakker Kim og Laura op hele vejen mod målet med support, materialer og idéer.

Flere private end nogensinde har meldt sig på banen og det er meget positivt. Ligeledes ser det ud med bynære kommunale initiativer.

Læs om projektet. HER