Hjem Autocamperplads nyt Ny autocamperplads i Juelsminde er nu endeligt besluttet.

Ny autocamperplads i Juelsminde er nu endeligt besluttet.

4773

På en af Danmarks skønneste steder, beliggende få meter fra havet, stranden, byen og marinaen får nu en ny autocamper-parkering, udenfor byens campingplads og vandrehjem. Nærmere betegnet på en nedlagt busterminal og parkeringsplads, hvor de to værtspar har besluttet at der nu skal være autocamperplads fra 2017. (Se den røde firkant i billedet)

Autocamperpladsen der er beliggende i Juelsminde, bliver med indkørsel hele døgnet og der bliver mulighed for at benytte den helt nye servicebygning. På pladsen bliver der mulighed for tømning af spildevand og toilet, samt forsyning af frisk vand og strøm. Der startes op med 10 pladser i 2017. Når pladsen er færdig udbygget vil den kunne rumme omkring 20-22 autocampere.

Pladsen bliver uden brug af CKE kort, og prisen bliver 125 kr for en overnatning. plus strøm efter forbrug og bad. Til sammenligning koster autocamperpladsen på havnen 150 kr.

Beliggenhed kun 200 meter fra havnen og spisesteder og 300 meter fra den super gode badestrand. Juelsminde er en hyggelig lille handelsby, med mange butikker, og spisesteder. På havnen er der et hyggeligt maritimt liv med mulighed for at købe fisk.

Indretningen af pladsen går igang, lige så snart den nyopførte servicebygning og de tre nyopførte hytter er færdig, den forventes færdig en måneds tid efter sæsonstart. På det 2800 kvm store areal, startes der i første omgang med 10 pladser og pladsen bliver opgraderet efter behov. Når pladsen er færdig udbygget, vil den kunne rumme omkring 20-22 autocampere. Ingen CKE kort. Ingen fast ankomst og afrejsetid.

Juelsminde er beliggende i Østjylland, mellem Horsens og Vejle. Den er kendt for sine gode badestrande og i byen ligger ankeret fra Fregatten Jylland, der før den blev solgt til Ebeltoft, lå udenfor Juelsminde. Juelsminde Havn og Marina råder over 500 bådpladser.

Der sker ofte noget i Juelsminde – Havnefest, Fest i Hvalen med pælesidning, i 2016 var Tour de France studiet på besøg, Fiske buffet, Juelsminde Run mm. www.juelsminde.nu/

Juelsminde Strand Camping og Vandrerhjem
Rousthøjs Allé 1
7130 Juelsminde
Tlf.: +45 75 69 32 10

Link: juelsmindecamping.dk

Der er i forvejen 16 pladser på havnen, men begge parter ser det ikke som konkurrence, men som supplerende overnatningsmuligheder. Derved er grundlaget for at autocampere turisterne bliver i Juelsminde nu forøget med mere end 100%. Havnemester Kem Kaas, har tidligere udtalt at der er basis for 4-5 gange så mange pladser i Juelsminde, end de 16 pladser havnen råder over. Havnen har ikke yderligere muligheder for udvidelse, så den nye plads er mere end velkommen.

JuelsmindeACplads1