Hjem Autocamperplads nyt Ny autocamperplads indviet i Tønder

Ny autocamperplads indviet i Tønder

3124

Lørdag den 21. maj blev en ny autocamperplads til 40 autocampere indviet i Tønder. Målet er at tiltrække flere turister til området. De mange turister der kommer langvejs fra med autocamper, behøver nu ikke længere køre forgæves. De har nu endnu en god grund til at kigge mod Tønder Kommune.

Bag den nye autocamperplads står Tønder Sport & Fritidscenter. Tønder Kommune har etableret tømning- og påfyldningsfaciliteter til de mange nye autocamper turister som kommunen med spænding ser frem til at byde velkommen. At være en attraktiv feriedestination for de mange turister, der hvert år holder ferie i Danmark, betyder utroligt meget for området. For med turisme følger vækst, udvikling og arbejdspladser.

De nye autocamperpladser ligger i forbindelse med Tønder Camping, hvor autocamperturister også har adgang til tømning- og påfyldningsfaciliteter, ligesom de kan benytte sig af campingpladsens øvrige tilbud. Der skal ikke benyttes campingpas på autocamperpladsen som ligger separat for campingpladsen.

I anledning af indvielsen besøger op mod 50 autocampister Tønder, hvoraf størstedelen vil overnatte på den nye autocamperplads ligesom der er arrangeret en festlig åbning for autocampergæsterne, som er repræsenteret ved autocamperklubben – Campervenner.

Autocamperplads Tønder
Sønderlandevej 4-6
6270 Tønder
Telefon: 74 92 80 01
Mobil: 40 27 83 14
GPS: N 54 56 04 E 08 52 36

Priser:

01.09 – 31.10 110 kr.
01.11 – 30.06 100 kr.
01.07 – 31.08 125 kr.
Inkl. el, tømning og adgang til campingpladsens faciliteter.
GRATIS: en daglig adgang til svømmehal/wellness område (i de offentlige åbningstider)

Med 40 pladser i Tønder og 103 på Rømø er området godt klædt på til det større rykind i området og rykind skal de de nok få, da begge steder har meget at tilbyde turister. Det beviser at der er et behov for pladser for autocampere som campingpladser ikke kan udfylde, hvormeget de så end vil.

Tønder kommune har sammen med Tønder Sport og Fritidscenter skabt en yders attraktiv autocamperplads, som kun lige mangler det sidste lag granitskærvet, som øverste lag.

Tønder kommune blev ved lejligheden uden yderligere konkurrende kommuner valgt til årets autocamper kommune 2016.

autocamper-info.dk siger tillykke til Tønder kommune og Tønder Sport og Fritidscenter for det fine resultat og vi vil bidrage med at kendskabet til pladsen i Tønder bliver udbredt i Europa.

Link:Tønder Sport- og Fritidscenter

Se indslag fra TVSYD om indvielsen i Tønder.