Hjem Autocamperplads nyt ”Landevejenes lystsejlere” får snart pladser i Vejle

”Landevejenes lystsejlere” får snart pladser i Vejle

2264

Autocampere i en turistvenlig by i 2017 stod højt på Christa Laursens liste over tiltag hvis vi skulle være med i den udvikling der sker på dette område.

Det er ikke Vejle der næste år vil modtage otte krydstogtskibe i havnen, med de turister der så vil besøge vores by, i stedet kan vi være med til at skabe rum til Autocamperfolket, som man gør rigtig mange andre steder, de vil helst være tæt på byen, hvilket der er rigtig mange grunde til.
Det gør man med stor succes mange andre steder i både ind- og udland.

Derfor rejste Christa Laursen sagen i Teknisk udvalg (TU) den 17.8.16 efter at have talt om dette et par år.

Forslaget blev godt modtaget, og der arbejdes videre med forslaget. Christa ved, der er kig på i første omgang seks pladser omkring havnen, som vil blive fremlagt når der er afklaring omkring flere ting som der arbejdes på nu.

Christa Laursen har brugt en del tid på at samle materiale, og havde svar og dokumentationerne klar til mødet, hun vil dog ikke høste alle de pæne ord der faldt for den viden og de dokumentationer hun nu har oparbejdet, jeg har fået enorm hjælp fra bl.a. John Ipsen, der har stillet sig til rådighed, og er manden der om nogen kender til hele dette område, siger Christa Laursen. Herudover har hun fået hjælp fra Max Watson fra Farum, tidl. Fm. f. Autocamperforening og senere Autocamperråd, samt Kim B. Pedersen fra Uldum der er bruger og mange flere. De har klart været med til at klæde mig på til dette, hvilket jeg er taknemmelig for siger hun.

Flere meldinger fra nær og fjern også indenfor politiske kolleger er positive, også borgmesteren, der havde en ide om hvor pladserne kunne etableres. Til dem der skulle være negative, og påstår, at det går ud over campingpladserne, så kan den påstand fint skydes ned, med den dokumentation jeg er i besiddelse af. For en god ordens skyld fik jeg hjælp fra Farum, via John Ipsen, der sendte 10 gode grunde til at campingpladserne ikke er autocamperfolkets 1. valg. Som han også skriver, så føler de fleste der kører autocampere sig som ”landevejenes lystsejlere”.

Facts er, at der lige nu arbejdes på oprettelse af seks pladser og man forventer, at der er strøm på ved udgangen af året 2016, men selvfølgelig skal den så på Tus dagsorden igen, så afklaring af diverse er på plads.

Crista Laursen
Byrådet – Vejle Kommune