middelfart, parkeringsareal, autocampere
Bo Sørensen fra selskabet bag de 60 nye parkeringspladser for autocampere, havnegæster og andre bilister

Et privat selskab står bag en havneudvidelse med blandt andet et nyt parkeringsareal forbeholdt autocampere, gæstesejlere og havnegæster ved siden af Kulturøen og Nyhavn 2 i Middelfart

Parkeringsareal med 60 pladser og havudsigt forventes ifølge Fyens.dk at være klar til at åbne den første del af havneudvidelsen den 19. maj. I første omgang indvies 53 bådpladser. De 53 bådpladser skal efter planen udlejes på helårsbasis, mens p-pladserne skal udlejes på timebasis. Prisen for en times parkering forventes at blive 12 kroner, dog med en maksimalpris pr. døgn på 150 kroner. Det bliver nemt at betale for parkering, idet der både kan betales med almindelige Dan- og kreditkort samt MobilePay.

P-pladser til autocampere og havnegæster snart klar til indvielse

Bo Sørensen og resten af selskabet bag havneudvidelsen har allerede brugt godt 800.000 kroner på at gøre selve parkeringsarealet klar med p-bomme og skærver, og de forventer, at indvielsen kommer til at foregå i den nærmeste fremtid. Det ser dog ud til, at denne del af havneprojektet bliver en anelse forsinket i forhold til den oprindelige plan, idet Bo Sørensen afventer en godkendelse fra kommunen og politiet af til- og frakørselsforholdene til pladsen. Denne har Bo Sørensen ifølge Fyens.dk ikke været klar over, at han skulle have, idet han forventede, at når p-pladserne var en del af den godkendte aftale om byggeriet på pladsen, så var hele projektet godkendt. Det har dog vist sig ikke at være tilfældet, hvilket ærgrer Bo Sørensen, at han ikke har været opmærksom på.

Servicebygning med bad og toiletter i forbindelse med parkeringsareal

Der bliver også etableret en servicebygning med bad og toiletter på pladsen, men der er dog i øjeblikket en igangværende dialog med kommunen omkring godkendelsen af denne. Bo Sørensen har ikke den endelige godkendelse på plads, og derfor forudser han ifølge Fyens.dk, at der også kan blive tale om en mindre forsinkelse af servicebygningen. Ifølge Fyens.dk handler dialogen med kommunen om, hvor på arealet servicebygningen skal etableres. Ifølge Fyens.dk er der dog ikke tvivl om, at der bliver etableret en servicebygning.

Link:
KulturØen Middelfart – Google Maps
Middelfart Turist
Visit Middelfart

kilde: fyens.dk
Foto: Peter Leth-Larsen