Hjem Autocamperplads nyt Godt nyt om autocamperplads i Viborg

Godt nyt om autocamperplads i Viborg

Der har igennem en årrække været planer om en autocamperlads i Viborg, nu har kommunalbestyrelsen besluttet at etablere en plads på Rødevej

5733
autocamperplads, viborg

Der har igennem en årrække været planer om en autocamperplads i Viborg. Sidste år forlød det, at man have fundet en plads ved Nørresø. Med begrundelse i brandfare blev denne placering ikke godkendt – og kommunalbestyrelsen måtte derfor finde en anden placering.

Dette har nu resulteret i, at man i Kommunalbestyrelsen har besluttet at placere 6 autocamperpladser på Rødevej, som ligger på kasernearealet overfor Viborg Kirkegård.

Ifølge Formanden for teknisk udvalg, Johannes Vesterby, som til Viborg Folkeblad har udtalt: ”Pladserne kan kun etableres, hvis der åbnes for adgangen mellem de to p-pladser i kaserneområdets sydøstlige hjørne. Årsagen er, at dette er den eneste vej, hvor der vil være plads til, at autocampere kan komme til og fra pladsen.” Ifølge Johannes Vesterby, så vil pladserne dog stå klar til den kommende sæson.

På den nye plads er det ikke planlagt at etablere servicefaciliteter, og der vil blive tidsbegrænset parkering til 24 timer.

AutoCamperRådet hilser ethvert fremskridtet velkommen. Igennem ACR-foreningernes repræsentanter har der været arbejdet intenst på at etablere autocamperplads i Viborg igennem flere år. ACR så naturligvis gerne, at der også kunne etableres en plads med servicefaciliteter, men vi håber på, at der vil være forståelse og mulighed for dette på et senere tidspunkt.

Tillykke til Viborg og os på hjul, og tak for alles ihærdige indsats for et mere imødekommende autocamper-Danmark.

Se placeringen på google maps