Hjem Autocamper lov nyt Afgiften falder til 45% på autocampere, siger Skatteministeriet

Afgiften falder til 45% på autocampere, siger Skatteministeriet

13437
Nedsættelse af registreringsafgiften for autocampere

Bildelen i autocampere afgiftsberigtiges efter samme regler som for personbiler. Boligdelen er afgiftsfri, men autocamperens samlede registreringsafgift skal dog mindst udgøre 60 pct. af dets samlede værdi eksklusive afgift over 12.100 kr.

Reglerne for autocampere betyder, at når registreringsafgiften nedsættes for personbiler, så omfatter dette også autocampere. I praksis betales dog alene minimumsafgiften på 60 pct.for mange autocampere, og disse køretøjer har ikke opnået nogen lempelse i afgiften ved de seneste to nedsættelser af registreringsafgiften.

Regeringen og Dansk Folkeparti er enige om at nedsætte minimumsafgiften for autocampere til 45 pct.

AutoCamperRådet´s har blandt andet indsendt opfordringer og forslag til ændringer af registreingsafgift for autocampere. Så lykkedes det – Yes. Tillykke Danmark, Dette er et skridt i den rigtige retning, selv om der også er forhøjelser af Grøn ejerafgift. Læs om ændringerne HER

Skatteminister Karsten Lauritzen lovede i et svar til ACR at have focus på autocampere ved fremtidige omlægninger: Læs HER