ferie for alle 2019

Gå ned ad strøget, spis som i Italien, oplev en shelter og slap af i relax-området. Campingområdet på Ferie for Alle byder på et væld af nyheder, og de besøgende kan gå på opdagelse i et fornyet og livligt campingunivers 22.-24. februar 2019 i MCH Messecenter Herning.

– Setuppet i campinghallerne er blevet ændret, så de besøgende får en ny og bedre oplevelse på Ferie for Alle. Campingområdet bliver mere overskueligt, mere lækkert, og det bliver en større oplevelse. De nye tiltag bliver en overraskelse for de besøgende, og jeg tror, de får lyst til at besøge Ferie for Alle hvert eneste år, fordi der hvert år venter en helt ny oplevelse, siger Morten Kjeldsen, direktør hos Isabella Group, medlem af campingbranchens bestyrelse samt komitémedlem på campingudstillingen på Ferie for Alle.

Rådgivning, inspiration og information om autocampere og camping

I campinghallerne kan de besøgende få al den rådgivning, inspiration og information om campingvogne, autocampere, telte osv., som de søger, og derudover forvandles gangarealerne i flere af hallerne til gågader, så de besøgende kan tage sig en strøgtur, ligesom der skabes afslapningsområder, restauranter og legeområder. Hal B forvandles til én stor handelshal, Markedspladsen, hvor de besøgende kan gå på opdagelse blandt gode tilbud på campingudstyr- og tilbehør, der er samlet i hallen.

Alle autocampere, campingvogne og udstyr i én hal

Samtlige mærker af campingvogne, autocampere, telte på det danske marked samt alverdens udstyr og campingpladser i ind- og udland kan opleves på Ferie for Alle, og også i hal E venter der de besøgende en ny oplevelse. Her er der kun én udstiller:

– Vi har samlet alle vore vognmærker og produkter i én hal på 2.900 kvm, dels for at give vore forhandlere en masse nye muligheder og samtidig give de besøgende en helt ny helhedsoplevelse. De besøgende gæster kan blive inspireret og opleve vogne af flere mærker og samtidig kigge på udstyr og tilbehør. Det bliver mere overskueligt, og vi tror, det giver de besøgende en bedre service og information på den måde, siger Steen Rasmussen, indehaver af Intercamp A/S.

1.000 udstillere giver masser af inspiration

Med flere end 1.000 udstillere på Ferie for Alle er der solid opbakning fra branchen, og om det er camping, friluftsliv, charterferie eller noget helt andet, man er på udkig efter, er Ferie for Alle stedet, hvor man finder sin ferie, lyder det fra Morten Kjeldsen:
– Det er på Ferie for Alle, branchen samles, så alle deltager og kommer igen år efter år. Ferie for Alle er blevet Danmarks mødested nummer ét, når man gerne vil inspireres til sine ferie- og rejseplaner. Ferie for Alle er jo en udflugt i sig selv, og hvad enten man er til camping, friluftsliv, outdoor eller noget fjerde, så er det her, folk bliver inspireret. Så alsidige som vi mennesker er i dag, så vil vi egentlig gerne både informeres om og inspireres til camping, charterferie, vandreferie og ski mv., så det er jo et perfekt sted at få alle sine ønsker indfriet, siger Morten Kjeldsen.

Vindere kåres på Ferie for Alle

På åbningsdagen for Ferie for Alle afholdes Danish Camping Award for tredje gang. Her uddeles Danmarks mest prestigefyldte campingpriser. Ved prisuddelingen kåres Årets Campingvogn, Årets Campingtrækker, Årets Autocamper, Årets Danske Campingplads, Årets Udenlandske Campingplads og Camping Prisen, som går til et firma eller en person.

Her ses de glade vindere af Camping Award 2018 – Foto: Rasmus Schønning

Vil man være nærmeste nabo til Ferie for Alle, kan man benytte sig af muligheden for at tage et weekendophold på vintercampingpladsen bag MCH Messecenter Herning, der ligger få minutters gang fra campinghallerne. Vintercamping arrangeres af DCU og MCH og kan bookes på forhånd, eller man kan møde op og få adgang.

Ferie for Alle 2019 foregår i MCH Messecenter Herning fra 22. til 24. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på mere end 1.000 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.

AutoCamperRådet og Dansk AutoCamper Forening på Ferie for Alle 
Dansk AutoCamper Forening er repræsenteret med en stand på Ferie for Alle. Du kan møde dem i hal K stand 8360. Du kan også  møde AutoCamperRådet på Ferie for Alle. Du skal blot lave en aftale på forhånd. Kontakt AutoCamperRådet her.